Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Konečne Jason zamenil trápny sáčok na desiatu za parádne mrazivú hokejovú masku.V dvojke Jason ešte vo vraždách mal medzery a bol pri nich nervózny,tu už zabíjal efektne,drsne a s tou Jasonovou krutosťou ktorou je známi.Atmosférou i napätím disponoval a to hlavne koli neznesiteľne mrazivej hudbe.Vraždy boli parádne vynaliezavé.Ako začal film nudným dojmom a mal som zato že mu dám nanajvýš 2* ale ako film postupoval aj moje nadšenie rástlo.Niektoré scény boli zbytočné a aj postavy sa chovali prihlúplo.Ale aj tak spokojnosť,zatiaľ najlepšia časť. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po celé sérii zvedám ze 3* na 4*, protože tenhle díl je nejlepším celé série. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Jason... 3D! Tři déčko je tu dost vtipný. Spočívá v tom, že sem tam postava něco někomu podává nebo pod jinou záminkou něco strká přímo do kamery (třeba násadu od smetáku), která pak s 3D brýlemi vypadá trojrozměrně. Je to blbost, ale v pohodě, zkusili to. Průšvih ale je, že to už je třetí Pátek třináctého, který není dobrým hororem. Existuje vůbec nějaký dobrý Jason? Hlavně až zde, ve třetím díle, si je Jason Voorhees poměrně podobný. Konečně má hokejovou masku. Ale je to spíš neohrabaný vazoun, zatímco já znal Jasona vždy jako dost pohyblivýho zabijáka. V tomhle slasheru je kupa nudných postav, ještě horších než v předchozích dílech. Trochu mě jen pobavil ošklivý vtipálek, co fňuká nad tím, že když je ošklivý, tak bude aspoň zábavný (ale není ani to). Co se týče příběhu, tak mně přišlo, jako kdyby se tu tvůrci už definitivně přestali snažit. Už si to ani na žádný větší děj nehraje, je to jen záminka pro zabíjení - a aspoň to zabíjení je nakonec většinou fajn. Slušný brutalitky, jinak ale hrozný shit. (4/10) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak Jason mě konečně začíná majinko zajímat,konečně má masku,opět ale vraždí unyle a nudně.Geniální dialogy a logické chování postav mě dokonale baví ( ve scénách,kde by nemělo : ) a řvu smíchem když holka drtí dodávku na mostě co se hroutí,místo toho aby utekla před vrahem,který byl postřelen,probodnut,zapálen,oběšen a má tempo důchodce po vydatné dávce fazolí.Baví mě fanoušci Jasona....opravdu moc.Hold já neumim ocenit vrozenou demenci ténhle břečky a tu příšernou hudbu,když v mé hlavěš je jedničkou vysoce inteligentní stroj na zabíjení v bílé masce,který za zvuků geniální hudby a ledově chladných reakcí nakopává tuhle arci parodii do prdele ze předu a to i v jeho slabších dílech. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že to v mnoha případech a scénách zcela nepokrytě vykrádá a kopíruje hlavně druhej a trochu první díl (a někdy takřka zcela vteřinu po vteřině) a tak jsem měl dost často deja vu, to je ještě navíc hodně slabé a dost nuda. Sice se dozvíme, kterak Jason k hokejové masce přišel a posledních 10-15 minut docela ujde, ale jsem docela zklamanej. Akorát mě začíná bavit zjišťovat, co všechno je Jason schopnej přežít.... ()

Galerie (136)

Zajímavosti (29)

  • Chris (Dana Kimmell) Rickovi (Paul Kratka) říká: "It's hard to believe The Wild Bunch is already in bed“ (Těžko uvěřit, že divoká banda je již v posteli). Jde odkaz na western Divoká banda (1969). (Stocki)
  • Režisér Steve Miner si pro roli Jasona vybral Richarda Brookera jen proto, že potřeboval někoho vysokého. Brooker měří 191 cm. Ale protože byl na Jasona příliš hubený, musel při natáčení pod šaty nosit pěnové výplně. (Stocki)

Reklama

Reklama