Reklama

Reklama

Halloween: H20

  • USA Halloween H20: 20 Years Later (více)
Trailer

VOD (1)

Šílený psychopat Michael Myers se vrátil a s ním i kletba jeho rodiny. Svůj pověstný nůž obrátil znovu proti své sestře Laurie (Jamie Lee Curtis), pro niž se noční můra stává skutečností. Tentokrát však je na střet s vrahem připravena.  Horor Halloween: H20 je v pořadí sedmým dílem klasické série, kterou zahájil v roce 1978 režisér John Carpenter kultovním snímkem Halloween (u nás vyšel na videu pod názvem Předvečer svátku všech svatých). Pokračování režiséra Steva Minera se odehrává o dvacet let později (odtud šifra v názvu snímku). Na scénu se v něm vrací jak ďábelský vrah Michael Myers, tak jeho sestra Laurie Strodeová, která jako jediná přežila jeho řádění. Nyní žije pod změněným jménem, má sedmnáctiletého syna, ale stále ji pronásledují děsivé vidiny o Myersově návratu. Není tedy překvapena, když se tak opravdu stane. Po dávných zkušenostech s nezničitelným zabijákem je však na střetnutí s ním připravena a je odhodlána sprovodit ho tentokrát ze světa definitivně. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bodycount : 6 mrtvých. Super je návrat atmosféry a líbí se mi Myersova cílevědomost. Jde si prostě za svým a nemusí při tom zabít každýho koho potká. Žádnej tupec jako Jason. A autoři některých komentářů tady dejte si facepalm. Hlavně trosecky. Evidentně nevíš o čem je subžánr slasher. Co takhle si příště pustit radši nějaký oscarový drama?

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel megan017 smazal svůj příspěvek.

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Myslel jsem že návrat Jamie Lee Curtis serii zase dostane na koně ale jak se ukázalo tak to byl naprostý propadák Miner se snažil o stejně dobrý film jako byla jednička atmosférou počtem vražd prostě vším ale vůbec se mu to nepovedlo

Halloween9

Halloween9 (hodnocení, recenze)

chelsea17

Těžko říct, já mám doma originál vydaný Intersonicem tuším že z roku 2003. A tuhle sobotu H2O dávali na Universal Channel s jiným dabingem a v cenzurované verzi.

na příspěvěk reagoval chelsea17

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

tak to je hovadina tentokrát je  Steve Miner za tento Halloween přeceněný nic moc nuda ani pořádné vraždy to bych možná brl víc jeho Pátek Třináctého 3 než tohle

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kde by se dal tento díl Halloweenu koupit? Nikde ho nemají ... klidně bych bral i celou kolekci od nejstaršího dílu, ale marně hledám. Myslím, že je to velká škoda, že se na trhu nic neobjevilo nebo je to neustále nedostupné.

na příspěvěk reagoval Halloween9

 (hodnocení, recenze)

prvý z halloweenov co som videl, bolo tak pred 12 rokmi. teraz ked som si ho pozrel znova sa mi pacil este viac :) Neprestava ma ale udivovat, ze si sice Mikey nikdy nebezi, vzdy je vsade ako prvy :)

trosecky

trosecky (hodnocení, recenze)

Směšný americký nesmysl, u kterého se člověk přemáhá, aby neusnul. Děj je zcela předvídatelný a jako většina amerických snímků tohoto formátu na jedno brdo, nesmrtelný vrah, v tomto případě navíc stupidní idiot, jehož jedinou předností je fysická odolnost proti všem druhům bodných a střelných zbraní, případně proti pádům z výšky. Jediné, co mě překvapilo bylo, že ač Michaelovi na konci (pro americké horory typická) hrdinka usekla hlavu, že si jí znova nenašrouboval a zase nevyrazil do akce. Příčinou bylo zřejmě to, že došla stopáž, jinak by to udělal.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tan tenhle díl Halloweenu mě jako jediný bavil, docela dobré herecké výkony, filmový debut dvacetiletého Joshe Hartnetta, klasická béčková oddychovka,při které se dobře spravují špatné nálady.

Blade001

Blade001 (hodnocení, recenze)

Nejlepší co mohli tvůrci udělat. Kdyby to bylo na mě smazal bych 3-6 díl a "há dvě ó" bych přejmenoval na Halloween III... K filmu: tento sequel je podle mě ze ságy Halloween nejlepší. Má skvělou atmosféru a začátek filmu už snad nešlo udělat líp. Zvuky jsou nejlepší co kdy byli (nemyslím hudbu). Sice poněkud slabší scénář, ale skvělá režie. Žádné zmrtvýchvstání být nemělo :-( (nesnáším ty komerční trotly)...

Reklama

Reklama