Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele jabbo123 k tomuto seriálu (13)

Love, Death & Robots (2019) 

Je to na střídačku, takže se nedá nic dělat, ale ty slabší kousky to nutně srazí dolů. Naštěstí je tam několik hodně vyjímečných a vymazlených dílů. Díky stopáži pak není problém zkouknout komplet všechni díly za jeden večer a určitě si najdete to svoje. Jako u podobných (Animatrix) se blbě hodnotí celek, kdyby se to mělo nějak zprůměrovat, bylo by to 70%. Ale podstatné je, že obsahuje díly za 100%. Takže já byl spokojen. ()

Na Sonnie si nepřijdete (2019) (S01E01) 

Ano, tohle chceme! Sexy CGI dospělý vymazlený příšery. Sem s nima. A rovnou do arény. Tuny masa, který mají váhu. Sem tam něco upadne. A nakonec trochu té lásky. 15 minut spokojenosti. ()

Tři roboti (2019) (S01E02) 

Jednoduchá matematika, tři slova - Adamsovský humor + kočka = 100% ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Oživlá manga, velmi zajímavé zpracování - je to rozhodně něco jiného. Myšlenkou se snaží být něco trochu víc načež se uzavírá zpátky do toho čím doopravdy je - výtvarným klipem. ()

Obleky (2019) (S01E04) 

Nepříliš nápaditá lowframe animace na téma farmáři vs brouci. Bohužel ani ty mechové to tentokrát moc nezachrání. Animace se sníženým fps mi obecně vůbec nesedí, zvlášť když je umělá a místy jakoby ji autoři zapomněli zapnout a film pár vteřin jede plynule. Rozhodně zatím nejslabší. ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Moc hezká animace a akce, ale naprosto nic originálního. Taková studie pro studenty animovaného filmu než cokoli víc. ()

Když převzal moc jogurt (2019) (S01E06) 

Úplně nejslabší nic. Prostě kluci si dali jointa a řekli si jak by bylo super, kdyby světu vládl oživlý jogurt. Shodou náhod to byly animátoři, tak to dali do pár minut celkem nezajímavé animace. ()

Noc ryb (2019) (S01E12) 

Nádherná podívaná, takový jeden sen, u kterého by každý chtěl, aby trval ještě o něco déle. ()

Šťastná 13 (2019) (S01E13) 

Jeden z nejlepších dílů, kde ultra realistické CGI kupodivu konečně funguje a nestává se z něho uncanny valley - možná je to těmi charaktery, ale krom posledního dílu mi zde postavy přišli nejvěrohodnější. Ale hlavně příběh je takový dojemný a hezky vystavěný. Ještě nikdy jsem asi takhle nefandil výsadkové lodi :-). ()

Zimova modř (2019) (S01E14) 

Připomnělo mi to romány od Henleina. Opravdu osobité, zajímavé. Samozřejmě záleží na divákovi, co si z toho vezme a úplně budu chápat i ty negativní hlasy. Je to prostě umělecký snímek. ()

Mrtvý úhel (2019) (S01E15) 

Hezká animace i akce na kraťas uplně ideální. Já byl spokojený. ()

Doba ledová (2019) (S01E16) 

Nějak nemohu překousnout přístup těch dvou manželů. Děje se to po celém světě? Je to taková normálka, jako když najdete hnízdo sršňů? Nebo je to jen tak moc art, že si z toho prostě nic nedělají - autorský záměr. Za mě ale bohužel díky těm dvěma lidem asi nejhorší díl vůbec spolu s rednecks vs aliens. ()

Tajná válka (2019) (S01E18) 

To nejlepší na konec? Možná ne nejlepší, ale rozhodně nejlepší pseudo-realistické CGI, skvělá akce, roztomilé potvůrky a dost silně emotivní a dramatický závěr. Apropo, nemá tohle něco společného s Metro 2033? Každopádně taky bych si zahrál hru z tohoto universa :-). ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama