Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenze uživatele Rayen1 k tomuto seriálu (38)

1. svazek (2019) (S01) 

Dobré povídky střídají voloviny, vtipné momenty střídají ty vážné, ale v souhrnu jsem se bavil tak, jako jsem se u seriálu dlouho nebavil... těším se na druhou sérii! Snad teda bude... PS: Netflix se s tím nějak nemazal, alespoň v první polovině to byla jedna koza za druhou, sem tam nějakej bobr a i pták se tam proletěl, prostě hotovej zvěřinec... :D ()

Na Sonnie si nepřijdete (2019) (S01E01) 

Jak tu někdo psal v komentářích - graficky hodně podobné Dishonored a atmosférou Cyberpunk 2077 (nebijte mě, prosím!)... první díl má vždycky tu nevýhodu, že chvilku trvá, než se člověk zorientuje, co vlastně má čekat, a hlavně dát takhle mindfuck příběh jako první, to asi není úplně dobrý... ale bylo to cool, celkem dost odvážný na Netflix, řekl bych :D ()

Tři roboti (2019) (S01E02) 

Dlouho jsem se takhle nenasmál :D Dokázal bych si představit delší formát (klidně i 90 minut), ale i takhle to bylo super... asi nejlepší reklama na Výbušná koťátka, co jsem kdy viděl :D ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Tohle byl další mindfuck... dlouho jsem neviděl takhle smooth animaci, a i když nemůžu dát plný počet (ten konec byl trochu... jak to jenom říct a nic nevyspoilovat...), čtyři hvězdy jsou zasloužený. ()

Obleky (2019) (S01E04) 

Jedno klišé za druhým, ale někdy je to potřeba. Čistá akce, vzpomněl jsem si při tom na Titanfall 2, alespoň podle robotů, a Sunset Overdrive, snad styl grafiky? Trochu mlátila do očí animace, která proti předchozímu dílu byla jak trhanec. Ale i tak si to zaslouží čtyři hvězdy (akce a klišé jsou vždycky ruku v ruce), víc než epizodu v seriálu bych si to dokázal představit jako videohru, takhle to bylo jako koukat na někoho, když hraje - je to fajn, ale rád bych se taky zapojil do akce :) ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Hláškování, animace, dokonce ani kočky, ani jedno z toho to nedokázalo zachránit před tím nejpředvídatelnějším koncem a nejlínější scénáristickou berličkou... škoda, celkem se mi to líbilo, ale prostě tomu něco chybělo... ()

Když převzal moc jogurt (2019) (S01E06) 

Jako úvod pro příběh dobrý, ale kde byl zbytek? KDE JE SAKRA ZBYTEK?! Nahlodat a pak nechat bejt? To je jako skvělá předehra bez sexu! Pak to tak nějak všechno vyznělo do nikam... ¯\_(ツ)_/¯ ()

Za souhvězdím orla (2019) (S01E07) 

Animace byla pastva pro oči, nikdy mě nepřestane překvapovat, kam až se dokáže CGI animace a vizuální stránka dostat... příběh mi trochu zamotal hlavu a musel jsem nad tím trochu přemejšlet (což občas bolí), ale dokázal bych si to představit jako delší film. Tohle bylo fakt dobrý... ()

Dobrý lov (2019) (S01E08) 

Nikdy jsem neměl rád samuraje, co lítají po střechách, hází příběhy o nadpřirozenu ze staré říše jako ninja hvězdice a nepřirozeně skáčou ze střechy na střechu jako kdyby byla gravitace jen pro smích a neexistovala... všechno se ale přetočilo v momentě, kdy nastoupil stylový steampunk - teprve tady mě to začalo bavit... ()

Skládka (2019) (S01E09) 

Nejslabší moment celé série pro mne... "Skládka aneb jak chtěli vystěhovat jednoho rednecka". Škoda, něco tomu chybělo, a proti silným momentům z předchozích dílů to tak nějak vyšumělo bez pointy. Mimochodem, co tomu ale nechybělo, byl vocas starýho ožraly - dámy prominou. ()

Měňavci (2019) (S01E10) 

Nebylo to špatný, nápad na měňavce byl super... k dobru přičítám i to, že se nikdo nesnažil zbytečně vysvětlit "proč" a "odkud" jsou, hodně velký plus - některý věci by prostě měly bejt nevyřčený. ()

Pomocná ruka (2019) (S01E11) 

"Rukou nepohrdnu..." :) Skvělý díl, měl jsem z toho mrazení, a to díky kombinaci hned několika věcí, které mi nedělají dobře: vesmír, vejšky, nedostatek kyslíku a... pomocná ruka :) Mimochodem - jsem jedinej, komu přišel ten skafandr povědomej? Skoro jako těm, co měli ve hře Alien: Isolation... ()

Noc ryb (2019) (S01E12) 

Styl grafiky jako hry od Telltale Games a pointa vyšuměla do ztracena... hezky se na to koukalo, ale čekal jsem trochu víc. ()

Šťastná 13 (2019) (S01E13) 

Akční masakr o lodi číslo 13. To se nedá popsat bez spoilerů, ale osobně jsem si tu jízdu celkem užil. Škoda, že to nemělo trochu hlubší příběh... ()

Zimova modř (2019) (S01E14) 

Poetický zamyšlení o smyslu života a návratu ke kořenům. ()

Mrtvý úhel (2019) (S01E15) 

Ok, tak tohle byl hodně úlet o ho*ně, kdy parta nesympatických blbů okrádá konvoj u tunelu. Byl to návrat do devadesátek k béčkovejm anime seriálům, který, stejně tenhle díl, nemaj absolutně nic co nabídnout. Akorát tady to bylo na deset minut, ty seriály v devadesátkách to rozblemcali na celou sérii... ()

Doba ledová (2019) (S01E16) 

Simpsonovi, Futurama, přesně jak to tu někdo řekl... už to tu bylo a nějak to nemělo přidanou hodnotu navíc. ()

Alternativní historie (2019) (S01E17) 

Goofy Adolf a jeho působení na historii, kdyby skapal dřív, než by byla druhá světová. Zábavně morbidní. ()

Tajná válka (2019) (S01E18) 

Měli jsme tu Kovboje vs. Vetřelci, teď tu máme Soudruhy vs. Vetřelce... moc pěkná animace, jenom škoda, že to bylo trochu uhoněný a závěr vyzněl opět donikam. Ale to je asi problém povídek, skončí rychleji, než chceme. Tohle bych si (podobně jako některé povídky z LDR) dokázal představit jako celovečerák... ()

2. svazek (2021) (S02) 

Po prvních dvou špatných dílech přijdou dva super díly, které vystřídaj dva slušný díly a série e uzavře dvěma "meh - nic extra" díly... bavil jsem se, ale jsem jedinej, komu přijde, že z Love, Death and Robots se pomalu vytrácejí prakticky úplně roboti a stává se to místy trochu... jako to popsat... víc fantasy? Pořád je to slušnej sci-fi seriál, a těším se na třetí řadu, ale chyběj mi trochu ty super díly z první série, kde jsem se na střídačku smál, bál a místy žasnul. Přes to všechno - pořád dobrá série. ()

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama