Reklama

Reklama

Válka světů

(seriál)
  • Velká Británie War of the Worlds (více)
Trailer
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní
Velká Británie / Francie / USA, (2019–2022), 19 h 37 min (Minutáž: 44–52 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Předloha:

H.G. Wells (kniha)

Scénář:

Howard Overman

Hrají:

Gabriel Byrne, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Léa Drucker, Daisy Edgar-Jones, Bayo Gbadamosi, Natasha Little, Elizabeth McGovern, Aaron Heffernan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když astronomové zaznamenají vysílání z jiné galaxie, je to definitivní důkaz inteligentního mimozemského života. Se zatajeným dechem čeká celý svět na další kontakt. A nemusí čekat dlouho. Během pár dní je takřka celé lidstvo vyhlazeno a v hrozivě opuštěném světě zůstala jen hrstka lidí. Ti, co přežili, si při pohledu na oblohu plnou mimozemských lodí kladou palčivou otázku – kdo jsou tito útočníci a proč jsou tak odhodlaní nás zničit? (Disney+)

(více)

Recenze uživatele numan k tomuto seriálu (1)

Válka světů (2019) odpad!

Nechutná propagandistická sračka aneb jak totálně zprznit klasickou sci-fi od H. G. Wellse: Především je třeba zaktualizovat postavy, takže do toho narvem jednoho gaye, jednu pošukanou sluníčkářku, dva afroamerické "uprchlíky", zdrhající z Callais (A TO SI FUCKT NEDĚLÁM PRDEL!) v pravděpodobně válkou zmítané Francii do Velké Británie (oblíbené hobby dnešních migrantů) atd. atp. Výsledkem je vskutku libovonná prudce macronizovaná směs minimálně padesáti hoven umixovaná dnešními následovníky soudruha Goebbelse. ()

Reklama

Reklama