Reklama

Reklama

Poté, co Adonis Creed (Michael B. Jordan) ovládl svět boxu, se mu daří jak v kariéře, tak v rodinném životě. Když se po dlouhém trestu ve vězení znovu objeví jeho přítel z dětství a bývalý boxerský zázrak Damian (Jonathan Majors), touží dokázat, že si zaslouží svou šanci v ringu. Konfrontace mezi bývalými přáteli je víc než pouhý zápas. Aby Adonis vyrovnal skóre, musí dát v sázku svou budoucnost a utkat se s Damianem - bojovníkem, který nemá co ztratit. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (12)

Trailer 8

Recenze (203)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Krýďák je jasným zklamáním a né že ne! Snaha zrcadlit klasickou Sly šablonu prostě nefunguje a působí lacině, místy dokonce jako parodie.... nic neříkající a slabě nazvučený soundtrack nebaví a ufňukané klišé dialogy rozhodně nenakopne...zůstává tak jen sportovní podívaná, dobře nasnímané fighty a těch pár povedených tréninkových sekvencí.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najslabší Creed kvôli nezaujímavej hlavnej zápletke. Michael B. Jordana som si za tie roky obľúbil a postava Creeda ma baví. Takisto sa mi páči, že v tomto diele už nie je za toho nerváka, ktorého rozhodí akákoľvek maličkosť. Konečne dospel. Bohužiaľ hen ten dilino s pohľadom večne zbitého psa ma sral od začiatku do konca. Jonathan Majors sa mojím obľúbencom nestane a budem rád ak ho už nikdy nikde neuvidím. Ten ich vzťah s Creedom u mňa vôbec nefungoval. Postava Damiana bola presne tak jednorozmerná ako záporáci v tých horších dieloch Rockyho. Rocky tu citeľne chýbal. Tentokrát ma nebavili ani boxerské zápasy. Vôbec som pri nich necítil zimomriavky z toho ako sa vyvrbí finále. Celkovo teda priemer, ktorý si asi už druhýkrát nepustím. 5/10. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Poprvé bez Rockyho/Stalloneho a jde to znát. Jasně je vidět, že i bez Rockyho se to dá, ale přiznejme si, Rocky je srdcem této série a on v tomhle filmu přeci jen chybí. Chybí tady jeho motivační věty. Každopádně i bez něho to přeci jen funguje. Jedinou výtku vidím v tom, že neuměli odůvodnit proč tam není. Michael B. Jordan odvedl na pozici režiséra dobrou práci velmi dobrou. Po technické stránce pěkně nápaditý snímek, kde několik kamerových záběrů potěší. Slow motiony byli za mě efektivní a například když ve finále dojde na fight při kterém zmizí diváci a sledujeme pouze Adonise a Damiena, tak je to opravdu dobrý. Creed III nevybočuje z klasického standardu této série a přináší nadprůměrnou podívanou u které se neubráním pocitu, že se z filmu dalo vytěžit víc a že další díly prostě nemůžou nabídnout nic nového. Ale když něco funguje a ještě k tomu se jedná o filmy zaměřené na box, tak asi nějakou originalitu chtít nemůžu. Jonathan Majors super. Jsem s tím spoko.  Z celé trilogie je to pro mě rozhodně nejslabší díl. A možná za to může neúčast Rockyho :-D. Pořád se ale jedná o dobrý film. 7/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po výborní jedničce, vyčichlé dvojce, přišla do kin rozdávat rány creedovská trojka, poprvé zcela bez Slye, když nepočítám jeho jméno v závěrečných titulcích. Očekával jsem adrenalinové boxerskésouboje s dobrou hudbou a kvalitní tréninkové videoklipové dávky, to jsem dostal a za to jsem rád k tomu jsem dostal ještě prvky rodinného filmu, což teda není úplně můj šálek kávy, ale naštěstí to nebylo v nějak klíčové míře a pak samozřejmě hlavní pointu, kvůli který se nám chlapci slíknou do trenek, ukáží svou top postavy a udělaj si z držky prejt. Jo a právě ta pointa nakonec rozhodla, že se přikloním ke 4*, líbil se mě ten "chlapácký" závěr i obě hlavní postavy s jejich dostiženou minulostí. Michael B Jordan umí solidně i za kamerou, boxerské souboje s bradou nahoře, rukama dole a bombama na ksicht jak od koně nepůsobí příliš věrohodně, ale tak to bylo i s Rockym, je to tím, že působí zatraceně dobře filmově. V Imaxu jsem díky kameře a střihu měl pocit že tu držkovou chvíli schytávám já, naštěstí si hypotéku na zubaře brát nemusím, ale i tak, míra intezity boxerských soubojů je na absolutním maxu. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Od třetího pokračování spin-offu Rockyho, jehož první dva díly byly pecky a profesionální řemeslo a jen tak mimochodem vybudovaly fungující globální značku CREED, jsem čekal mnohem míň, a jsem jen příjemně překvapený. Dostal jsem opět stylový motivační nářez s parádním soundtrackem. Prázdný stadion super nápad, zápletka pěkná pohádka, režie prvotřídní. Takhle spolehlivě v Hollywoodu už točí málokdo. Vůbec mi nebude vadit repríza. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Natáčalo sa hlavne v Los Angeles v Kalifornii, Tampe na Floride a v štáte Georgia, najmä v Atlante. Natáčanie začalo v januári 2022 a trvalo až do apríla toho istého roku. (Arsenal83)

Související novinky

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Creed se dočká čtvrtého dílu

Creed se dočká čtvrtého dílu

19.11.2023

Jak to tak vypadá, Adonis Creed své boxerské rukavice jen tak nesundá. Oscarový producent Irwin Winkler (série Rocky) během jednoho ze svých nedávných rozhovorů totiž prozradil, že po komerčním… (více)

Reklama

Reklama