Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Listy do M. jsem viděla před deseti lety. Vůbec jsem nevěděla, že tohle je česká verze. Napověděl mi ten promiskuitní Santa a chlápek pracující v rádiu. Už fakt nemám srovnání, protože kromě toho, že se mi Listy do M. líbily si nepamatuju ani prd. Tato česká verze byla fajn. I když zbytečně přeplácaná přehrávajícími známými obličeji. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem sice Příliš osobní známost, ale mám takový dojem, že Ferencové snímky mají zaplaťpánbůh vzestupnou tendenci. “Brněnská Láska nebeská” je klišoidní, prvoplánová, ale v adventním čase mi vysloveně sedla do noty. Vynechala bych jeden z příběhů (ano, Vaňkův Santa), ale jinak mi ani nevadilo, že místo prezentované komedie jsem dostala spíše slzopudné vánoční drama. Polskou předlohu jsem viděla cca o týden později a k české verzi se budu vracet mnohem raději. ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Rezignace na originalitu a překopírování funkčního polského modelu přineslo zasněžené ovoce. Vánoční vztahová pohádka neuráží a hlavně díky známým tvářím nabídne přesně to, co slibuje. Nic víc sice ne, ale pro více než 130 tisíc diváků to problém není. Více zde. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě snesitelná vánočně/rodinná romance. Marta Ferencová hraje klasickou dojimací hru o tom, že o Vánocích se plní veškerá přání a sleduje několik různých postav s více či méně důležitými životními příběhy. Scenáristicky je to zvláště při uzavírání daných průběhů křečovité ale jako vánoční podívaná, která by měla zahřát, funguje. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohla doslovná kopie 79% polské kopie Lásky nebeské dopadnout tak špatně? Sled podivných kýčovitých scének, které moc nedrží pohromadě. Vulgarita, nechutnost, přepjaté emoce level trashovité nekonečné české seriály. Jen se to snaží tvářit hřejivě příjemně. Herecké výkony křečovité, projevy postav trapné, dialogy tragické. Bolelo mě na to koukat a způsobilo mi to krvácení do mozku. Psycholog po záchraně sebevraha omylem spadne z budovy do stromečků a jeden si koupí, kluk chlapovi ukradne telefon a pak si volají, což vede ke spoustě bizarních situcí... WTF? Je útrpné sledovat dobré herce bez vedení, kteří nemají co hrát. I Dušek tu působí jalově. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Použito bylo 50 vánočních stromků, přibližně 3 500 vánočních světel a ozdob, 170 filmových kostýmů, sníh přírodní, ale i vyrobený ze 40 kg jedlé sody, 50 tun sněhu seškrabaného při údržbě zimního stadionu a 40 litrů náplně do sněhostroje. (Duoscop)
  • Štáb překvapivě nejvíc válčil s počasím, které sněhu v době natáčení nepřálo: „Sehnat dostatek sněhu, když sníh není, to byl opravdu velký úkol. Proto jsme se přesunuli na finále natáčení do Jizerských hor. Sníh jsme dosypávali v Praze a Brně a všude, kde to šlo. Pak samozřejmě covid, všichni chodili s rouškami, všichni jsou opatrní, všechno se špatně shání,“ uvedl producent Adam Dvořák. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno