Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Inak film už zarobil $542,290,000 (budget 165 mega plus 50 na reklamu = 215). Nolan má veľký komerčný potenciál. Vie sa už niečo o jeho ďalšom projekte?

na příspěvěk reagoval Yesqward

engman

engman (hodnocení, recenze)

podľa mňa to bol super film a to, že to nefungovalo podľa doterajších znalosti fyziky nevadí nakoľko nemusí všetko fungovať tak ako si vedci myslia. 

na příspěvěk reagoval ywo666

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

skrblik007

Já je chápu jako regulérní součást vyprávění. A něco nepoužitého bylo vidět v materiálech k Temný rytíř, např. scéna s Jokerem, jak odjíždí po výbuchu nemocnice. To je ale, myslím, všechno. (Pokud člověk nepočítá chronologický sestřih Mementa.)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

skrblik007

Ukázat chce, viz komiksy, které předcházely dění jak v Počátku (a ty jsou dokonce na Blu-rayi, i když jeden jako skrytý bonus), tak v Interstellaru.

na příspěvěk reagoval skrblik007

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Yesqward

Velmi pravděpodobně ne. Nolan doposud u žádného svého filmu nevydal director's cut. Dá se říct, že on už do kin pouští finální verzi a zcela záměrně víc ukázat nikdy nechce. Což nás, fanoušky těší a štve zároveň, ale (jak praví klasik) to je tak jediné, co s tím můžeme dělat. :-)

na příspěvěk reagoval Yesqward, Bluntman

Webster87

Webster87 (hodnocení, recenze)

Kotuc

Recenzenti a ostatní si stejně budou stát za svou smyšlenou pravdou  :) Chudák Nolan, ten si teď musí říkat "Lidem se prostě ničím nezavděčíš". Dnes je problém, že na umění se už nahlíží jako na rutinu, která je všude kolem a každý rozmazlený fracek u PC si dnes myslí, že je snad lepším čímkoliv, než ty skutečný.

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

flash56

Možno to bol taký typ človeka na tom nieje nič divné. Na výške som mal profáka, ktorý stále chodil oblečený v tom istom. Keď som ho o rok uvidel na úplne inom mieste mal ho znova.

martess

martess (hodnocení, recenze)

Duncan66

Možno tie planety boli pred tým na vyššej orbite a teda padali dolu ja neviem rpsote je mi jasne že to bolo hlupe miesto pre život ale realne miesto pre život

flash56

flash56 (hodnocení, recenze)

nesledujem celu diskusiu a trocha odbocim od prispevkov teorie a podobne. ja som to videl dva krat a  neviem ci to kdesi niekto spominal. ale pousmial som sa nad tym, ze Michael Caine mal asi slabeho costumera :D furt mal tu modru koselu a hnede gate. vsimol si to este niekto?

na příspěvěk reagoval bloodcountes, Odurko

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

navigator

sry, ale pokud vim, tak jsme zatim nikde nepozorovali klasickou hvezdu, ktera by mela hmotnost milionu slunci. Takova masivni cerna dira nevznikne pouze kolapsem jeden hvezdy. Ale nejdrive vznikne cerna dira "mala" a ta postupnym pohlcovanim sveho okoli roste a roste az je z ni obri cerna dira.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

vonTossis

kdyz se o filmu pise, ze 30 lidi makalo rok na realnem ztvarneni cerne diry, tak se i ceka, aby to cele davalo smysl a pusobilo realne. Mozna kdyby makalo na cerne dire 29 lidi a 1 se venoval tomu, aby ten film nebyl tak zmateny, tak bychom tu nemuseli vest takove diskuse a nemuseli poslouchat ty hloupe "argumenty" ze je to "scifi" tak je treba tomu odpustit vse. :-(

navigator

navigator (hodnocení, recenze)

Duncan66

Duncan pls

hviezda z ktorej sa stane čierna diera ma stále rovnakú gravitáciu

a ne, z menšej hviezdy sa fakt nestane obria čierna diera

na příspěvěk reagoval Duncan66

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama