Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 185
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 185

Recenze (94)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Reklama

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS mě nikdy nebavila. Nejen, že mě zápletky nechytly, ale hlavně herci a postavy mi byly z 90% nesympatické. Proto jsem ze začátku ani LA nevěřila, ale od chvíle co jsem viděla první díl s postavou detektiva Deekse, tak jsem změnila pohled. Příchodem Erica Christiana Olsona se změnila celá dynamika seriálu. Nosná linka první série, byla lehce upozaděna, tak aby se ihned nevyčerpala a vytvoření 3 partnerských dvojic (když připočteme příchod Nell na operační) bylo nejlepší možné rozhodnutí scénáristů. Od té chvíle seriál nabírá na obrátkách a jen se zlepšuje. Plus dokonalost postavy Hetty je jen pomyslnou třešinkou dortu. 95% ze 100, jen kvůli tomu, jak mě teďka naštvali s posledním dílem :D P.S. Postava zástupce šéfa Grangera, byla dalším chytrým tahem scénáristů (ikdyž bych mu někdy nejradši dala facepalm)... ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulková sekvence vystihuje tenhle seriál lépe, než cokoliv jiného - za doprovodu nevýrazné a bezpohlavní elektronické hudby vidíme všechny hlavní hrdiny drsně se tvářit a střílet z pistole, vybouchne tam auto, LL Cool J si s uncool frajerským výrazem nasadí sako a otravná šéfka sedí nad retro čajovou soupravou. Rádoby efektní, avšak otravná a místy neskutečně trapná kriminálka, svým názvem urážející původní NCIS, připomínající spíše nepodařenou béčkovou variaci na nějaké špionážní seriály. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dílech, následně když tak upravím. Přišlo mi, že tvůrci viděli původní seriál Miami Vice a trošku ho chtěli i zkombinovat s Jamesem Bondem (když Linda Hunt vybírá pro G-ho šaty a auto, připomíná to Q), dali do toho pár přestřelek á la L.A.Heat a přidali nadhled a humor. Pokud v tomto trendu vydrží a nezdebilní to pro debilní širokou americkou gaučovou masu, možná půjdu i výš. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizóde si zahral cameo rolu agenta NCIS Marka Clookieho (na fotografii) skutočný riaditeľ NCIS - Mark D. Clookie, ktorý bol agentom NCIS od roku 1982 a funkciu riaditeľa NCIS zastával od roku 2010 do roku 2013. V epizóde prichádza k agentovi Owenovi Grangerovi (Miguel Ferrer) a pýta sa, či vznesie obvinenie. V poradí ide už o tretiu cameo rolu, ktorú si strihol skutočný riaditeľ NCIS. Predošlé dve boli v seriáli NCIS (od r. 2003). (koba)
  • V epizodě můžeme slyšet zmínku o Praze. (Katka189)

Reklama

Reklama