Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 6
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Videa (168)

Trailer 6

Recenze (704)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak udělám radost synovi a konečně tento seriál ohodnotím. Jde o moje Student Agency guilty pleasure. On ten výběr filmů a seriálů v SA není nijak závratný, tak jsem na skutečně pokračování (tři čtyři díly za jednu jízdu, jednou do Brna, jindy do Prahy) zkoukával tenhle seriál. Začátek se mi líbil, ačkoliv mezi těmi metrosexuály jsem si za chvíli nebyl jist, kdo je kdo a proč, naštěstí černoši tady byli jen dva, tak v těch se vyznat dalo. Holky tedy nic moc, spíš byly takové oplácané než sexy, té jedné jsem advokátku věřil asi jako Klusovi zpěv, a do toho jsou retrospektivy, ty chvilku také vypadaly zajímavě. Ale časem se to zvrhlo v Beverly Hills 90210, kde po nocích mládež chodí trestat do města zlo, a aby to mohlo mít hodně dílů, jsou těmi zlotřilci zaplněny mnohé stránky Oliverova tajného sešitku. Tak tajného, že stačí juknout na hodiny, a černoch jej má hnedle v ruce. Říkáte si jen, že to musí být hodně velké město a že je divné, proč nejsou v notýsku jen tři jména hlavních káp, aby to vzalo rychlý konec, a proč se jede i po těch nejmenších rybách. Jasně, aby to mělo hodně dílů. Jenže ty díly jsou nezáživné, ukecané, a ve chvíli, kdy má třeba herečka projevit nějaké emoce a smutek, vypadá ten její botulinem roztažený xicht, jakože má ze smrti přítele naopak spíše děsnou bžundu. Náznaků je zde dost, ale každou chvíli se každý chová jinak - jednou chodí s právničkou Oliver, pak zas jeho kamoš, a i když mu spal s holkou, dá mu flek generálního ředitele, a policajti jsou blbí a na nic nepřijdou, a guvernér je tvrďák... prostě klišé. Jedna dvě malé a zdařilé akce za jeden díl jsou pro mne málo. Sestříhat jen to napínavé a zajímavé, vznikne ze seriálu tříhodinoví minisérie, a stačilo by. Škoda, nějaké zajímavé nápady a zvraty tady jsou. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13/170 Smallville mi nikdy nepřišel dostatečně cool na to, abych se mu věnovala, ale zpětně není špatné si srovnat různé postavy z DC v téhle seriálové verzi. Protože Arrow pokračuje v daném tónu a na místo slibované Amazon se jeho spin-offem stává Flash. Nad všechna očekávání seriál dostal celých 8 sérií a nastěhovala se sem celá řádka bývalých herců ze Spartaca, takže se z toho vlastně stal takový akceptovatelný popcorn. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

My name is Oliver Queen...For five years i was stranded on an island with only one goal - Survive! Chvíli mi trvalo, než jsem na tento seriál narazil, ale o to víc jsem za to byl rád a strávil s ním skoro 7 let. Arrow je, resp byl pro mě seriál, který mě naučil koukat na díly systematicky mimo televizi, kde jsem doposud sledoval pecky jako Lost a Prison Break. Neskutečně mě navnadil pilotní díl a nadšení neopadlo. Fascinovalo mě, jak dokážou takhle přizpůsobit rozpočet televiznímu seriálu. Hlavní příběh seriálu v první druhé řadě byl neskutečně emotivní a napínavý a jednotlivě vyprávěné epizody byly zkrátka parádní. Tomu samozřejmě strašně napomáhají herci. Stephen Amell alias Oliver Queen je naprosto super a jeho parťák Dig je taky neskutečnej borec. Navíc mě netrkla žádná vyloženě špatná postava a to se sakra cení...PS : I druhá série pokračuje v kvalitní podívané, od třetí to jde sice dolů, ale stále jsem nezanevřel, občas se nějaký opravdu dobrý díl najde...Ale ta pátá, ta to konečně alespoň trochu vrací na vrchol a nakonec to tak nějak doklepali do konce. U finálního dílu jsem nevzlykal, seriál mi zvlášť chybět nebude jelikož odvyprávěl již vše, co bylo možné a navazující seroš Green Arrow and the Canaries rozhodně sledovat nebudu. 70% |                                                                                       S1: 5/5 | S2: 5/5 | S3: 4/5 | S4: 3/5 | S5: 4/5 | S6 : 4/5 | S7: 4/5 | S8: 4/5 | ()

erased 

všechny recenze uživatele

Arrow je pravděpodobně to nejhloupější, co kdy v rámci ambiciózní televizní produkce objevilo. Samotný námět je i přes komiksový původ poměrně slibný, nekonají se žádné superschopnosti a většina zúčastněných drží své oblečky v přijatelných mezích. Díky ucházejícím produkčním hodnotám je tak i na co se v každém díle těšit. Ale herci. Pokud se jim tak vůbec dá říkat. V celém tom panoptiku kamenných obličejů se najdou pouze dva, které svou prkennost alespoň zachraňují přirozeným charismatem (Barrowman a Blackthorne). Zbytek nehereckých dřev nemá nic kromě úsměvů v pěkných šatičkách co nabídnout a při jakémkoli pokusu o herectví vypadají vyloženě směšně. Ale příběh. Hlavní linie první řady jako jediná od začátku působí jako alespoň trochu zajímavá, a téměř do konce i v rámci mezí i zajímavá je. Ve chvíli, kdy však konečně dojde na odhalení celého masterplanu, vše, co se dalo brát vážně se sesype a zbyde hloupoučká a typicky komiksová pitomost. Ale scénář. Ten nemaskuje ani neschopnosti herců ani nijak nepomáhá příběhu, naopak je ještě podtrhává nejen logickými i dějovými kiksy v dosud neviděném měřítku. Postavy navíc zasazuje do tak absurdních a klišovitých situací, že je výsledek po většinu času otřesný a v obzvláště černých chvilkách absurdně komický. Ale myšlenka. Jednotlivé dílčí zápletky banalizací jakéhokoli soudobého problému, rozhodně napomáhají. Druhá série pokračuje v prakticky tom samém. Obzvlášť ze začátku se sice vytáhne s několika působivými momenty, ale spolu s tím, jak se rozvíjí šáhlá zápletka kolem nadpřirozených steroidů, padá úroveň seriálu ještě níž, než tomu bylo o rok dříve. A na nastolený trend navazuje i fanoušky nenáviděná třetí řada. V amoku ze zvýšeného rozpočtu autoři zapomněli na poslední pokusy maskování tuposti vlastních televizních stvůr a jejich vékávéček, a přestože by ve výsledném výčtu prohřešků a přešlapů nad předchozími sériemi nijak nevynikala, je tato řada mírou demence vyloženě vtipná. Pravděpodobně bych měl hodnotit hůř, Arrow totiž ukazuje, jak daleko můžou televizní projekty dojít, aby jim u diváků stále procházelo. Jenže po třech letech každý týden opakovaných záchvatů smíchu už jsem si k tomuto nepovedenému seriálu (ale nebývale povedené komedii) vypěstoval guilty pleasure vztah. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější seriál, jaký se mi v poslední době dostal do obzoru. Všechno v něm na mě působí hrozně strojeně a převzatě odjinud, originalita absoutně na nule, hlavní hrdina totálně nesympatickej cápek. Nemám ani na to dokoukat první sérii, prvních šest dílů byl už takhle docela problém přěžít, aniž by se mi znuděně padající oční víčka nepřilepila ke spodním řasám. Doporučuju nacpat televizi Nova do vysílání kolem druhé ráno, ihned po Alias a Dark Angel, udělají tak ze svého programu tematickou trojhodinku se sestupnou tendencí. 30% ()

Galerie (2 592)

Zajímavosti (87)

  • V 34. minutě páté epizody druhé řady s názvem "League of Assassins" řekne Sara Lanceová/Black Canary (Caity Lotz) při boji s nindžy větu "You should be mindful of your surroundings", česky "Měl bys vnímat své okolí". Podobnou větu říkal Ra's al Ghul (Liam Neeson) ve filmu Batman začíná (2005) při výcviku s Brucem Waynem (Christian Bale). (Shadowspark)
  • Hlavní záporák této série Damien Dhark se poprvé objevil v komiksu „Titans číslo 1“ v březnu 1999. (JG9)
  • Hlavní záporák této série Ras Al Ghul se poprvé objevil v komiksu „Batman číslo 232“ z června 1971. (JG9)

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama