Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

oiuoiu 

všechny recenze uživatele

Po první části bych dala jednu hvězdičku, za kuriózně, zábavně nezvládnutou roli vesnického blázna. Zoufalý herec Písařík byl totiž důvod díl neopustit před jeho závěrem - ten mrazivý pocit, že něco strašnějšího už Nova ani vyprodukovat nemůže... Jsem se vlastně nedivila, když třeba z Ordinace v zahradě se mi opravdu nepovedlo dokoukat ani jeden celý díl, tak proč by nový seriálek neměl zaujmout právě vystupňovanu hrůzností? Avšak pustila jsem si i další díly a měním názor! Tedy ne na pana Písaříka. Celkově jsem ale překvapená zcela mile. Ono to není trapné (vyjma pana Písaříka), scénář oddechový - jenže vlastně docela chytře vystavěný, a dokonce odvážný v tom, že zvesela bourá zavedená seriálová schémata. Herci dobří (Písařík ne, opakuji se stále úplně dokola), takže tři hvězdy a kouknu se i posedmé. ----------------- Po několika dalších dílech jsem to vzdala, opravuji hodnocení na dvě hvězdičky. Písařík se nezlepšil, zbytek upadl do mdlobné nezajímavosti. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

[Po dvou viděných dílech] Končím. Klasický "trčák" neboli seriál, který se nikam nehne a trčí na místě jak hovnocuc utopený po kabinu v močůvce. Nikdo nehraje, všichni blábolí, postávají nebo se bimbají, dělají křoví a v příběhu nehrají absolutně žádnou roli. Jediným hybatelem jest Vašut jako absolutní záporná postava. A jak to tak u podobných "trčáků" bývá, absolutní záporná postava je i ta nejzajímavější a nejzábavnější - pokaždé, když Vašut jako prototyp bezskrupulózního kapitalisty někoho týrá nebo okrádá, je to docela p*del. Za to ta jedna hvězdička. ()

Reklama

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený pokračování zasraný ordinace. Celkem sem se těšil, že ordinace skončila a dají tam konečně normální seriál, bohužel přišlo pokračování. Nový herci, novej příběh, nová hudba, stejná píčovina jako to předchozí. Doufám, že těch dílů bude zase 2500 jako v ulici, abych se mohl dalších 10 let v úterý a čtvrtek nudit u televize. Nevim, proč každej českej seriál, se musí zabívat 20 lidma, každej má v každym díle 5 minut, každej tenhle úsek stojí za hovno, kdyby radši udělaly příběhy o 5-7 lidech, kterej bude propracovanej a bude to aspoň o něčem a né o tom, jak péct domácí chleba. Pochybuju, že se tenhle seriál bude zlepšovat, takže rovnou dávám odpad. Totální průser je Písařík, hrajícího totálního kreténa, kterýmu přidali zuby, díky kterejm vypadá jak kůň. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmová či televizní díla podle náhodně či spíš jaksi nedobrovolně shlédnutých útržků, ale "Doktoři z Počátků" jsou TAK bezkonkurenčně slabomyslní, že mi to nedá. Pravda, je mi trochu smutno, když vidím "starou" hereckou gardu, kterak se dlouhodobě - a zcela dobrovolně (!) ztrapňuje v jakémsi rádoby komediálně-dramatickém útvaru, od něhož se zákonitě musejí distancovat všechny múzy, co jich na světě je. Na druhou stranu chápu, že pro každého z nás je životní nutností nějak si zaopatřovat prostředky na chléb vezdejší - a účinkování ve stupidním TV seriálu je přece jenom o něco přijatelnější nežli kupříkladu provádění bankovních loupeží či provozování jiné trestné činnosti. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak schválně :) Kolik z vás vidělo aspon 2 díly v plné stopáži ? Aha......asi stovka. A kolik to hodnotilo podle reklamy a nebo po uvodních titulkách ? Aha takže asi dvě stovky. Lidi proberte se. Ordinace v růžové zahradě je opravdu neuvěřitelná kravina, ale tohle na mě působí docela pěkně navíc to s tou růžovou blitkou nemá vůbec nic společného až na hlavní postavu. Civilní a příjemní herci, klasické prostředí české vesničky. Oddychovka jak vyšitá. Absoultně nechápu o co vám jde. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)

Reklama

Reklama