Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (244)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mohla a měla být pecka. Marveláci už v Daredevilovi ukázali, že umí víc, než jen posílat kladná monstra na ta záporná a Jessica Jones v podání dokonale vybrané Krysten Ritter se zdála být z počátku tím správným ženským ekvivalentem slepého právníka z Hell´s Kitchen. Bohužel seriál ztroskotal na snaze natáhnout sérii. Antihrdinčiny cynické a egoistické rysy se tak ze svěžích stávají protivnými a honba za chyceným a opakovaně unikajícím Kilgravem působí únavně. Po nadšení, které přišlo se začátkem série, zůstala na konci pachuť průměrnosti. Ale přesto si myslím, že Jessica Jones je důkazem, že směr zvolili v Marvelu správný a tak doufám, že se dočkáme třeba Punishera a dalších neortodoxních hrdinů. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak strašně super ta 1. SEZÓNA byla! Teda aspoň dokud nepřišly poslední dva díly, kdy tvůrci teatrálně rozsypali pytel plnej odpudivejch scénáristickejch berliček, za který by se nestyděl ani ansámbl libovolný jihoamerický mýdlový opery. Proč? Proč ta sluchátka nepřišla dřív, proč je najednou Jessica silnější než celý Avengers dohromady, a jakým způsobem ji zázračně mine miliarda dobře mířených kulek? 7/10 a příště ze mě laskavě ke konci jinak spektakulární comicsový show nedělejte blbce. Zamrzelo. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Netflix strikes agein. Spojení s Marvelem mu sedí, Daredevil mohl být jen samostatnou episodou kvality, Jessica ale ukazuje, že tomu tak není, navíc se snaží jít na to trochu jinak, například tvůrci pochopily, že akce, kde jsou někteří účastníci nadlidsky silní, se velmi, velmi snadno dokáže změnit ve frašku, proto s akcí šetří a místo toho se mnohem víc snaží házet na obrazovku detektivní prvky a snaží se o jakýsi komiks-noir a hle, daří se. Skvělé jsou postavy, které víc než záchrana světa a nedostatek hrdinských činů sžírá chlast, psychická traumata, drogy a případně kretenózní stalkeři, co dokáží slovem donutit kohokoliv k čemukoliv, což možná mohlo být více zábavně a zmagořivně využito (charisma a temnost páně Kingpina ovšem nepřekonána) a konec konců i většina vedlejších postav je dobře zahraných a nikdo není normální. Chyby? Pár jich je, možná by tempu pomohlo, kdyby to bylo o dva díly kratší a v některých momentech je děj moc překombinovaný a neustálé lapání Kilgravea působí místy i trošku směšně, stále je to ale velmi dobrá záležitost a díky velké přítomnosti Lukea Cage se o to víc těším na Defenders. A tři stupně lepší, než cokoliv seriálového od DC. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po pilotním díle Daredevila jsem byl odvařen a bez váhání střelil 5*, za to Jessica Jones mě zatím nechala velmi chladným. Hodně Krimi, málo Thriller, žádná akce, žádná krev a vtipné ani inteligentní dialogy zde bohužel nejsou, navíc se to nese ve velmi vlažném tempu a Jessica zatím nepředvedla nic, čímž by vykazovala znaky superhrdiny, takže za mě prozatimní zklamání, ale třeba se to rozjede (Doufám). Zatím však není důvod k radosti. Po třetím díle končím se sledováním !! Nezáživná nuda, vůbec nic se neděje, žádná akce, pouze spousta sexu bez NAHOTY! Fuck it. 40% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

1.série byla výborná a s fantastickým záporákem. Všech třináct dílů mělo sílu a divák se nenudí. 2.série jde o stupeň níže, i přesto celá série dokáže překvapit a ze slabšího rozjezdu vyždímá maximum. 3.série má slabý rozjezd, děj, celkově je utahaná a i záporák nemá žádnou sílu. Série se dala zvládnout, ale pár dílů divák opravdu trpí. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (44)

  • Soukromá detektivní kancelář „Alias Investigations“ je pojmenována po klubu „Alias“, který chtěl otevřít Jessicy bývalý přítel Stirling, jak je odhaleno v této epizodě. „Alias“ je také název komiksové řady, kterou se druhá série inspirovala. (NiWi)
  • Tři životy, ke kterým odkazuje název epizody a které Jessica (Krysten Ritter) vzala, patří Revě Cage, Kevinu Thompsonovi aka Kilgravovi, a Dalu Holidayovi. (NiWi)

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama