Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu originální, když napíšu, že mě jednička bavila pro svoji lehkost a blbost. U dvojky se vytratila ta lehkost, takže zbyla už jen ta blbost. Přitom když se skupinka vědátorů vydá zkoumat mořské dno, tak je to ještě v pohodě. Problém nastává, když se vynoří a začnou mezi sebou soupeřit. K tomu se přidají ještěrky, Megové a dokonce i chobotnice. Tenhle film paroduje svého předchůdce a dělá to naprosto otřesně. Tu stupiditu nikdo nemůže myslet vážně. To hloupé přehrávání, scény i situace jsou tak pitomé, že to už není sranda. Já kupříkladu miluju satiru a parodii. Ale nenávidím, když film je hloupější záměrně a to je přesně případ Mega 2. Jakoby půlku filmu točil jeden režisér s vizí vtipně pojatého hororu a po vynoření si to vzal na paškál režisér absurdní hloupé komedie a ujela mu ruka. Z béčka se stalo déčko až to není hezký. (27 %) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mala to byť letná popcornová zábava a presne to som aj dostal. Dvojka sa riadi pravidlom všetkého viac, a ak vám už pri prvom diely prišlo, že je tam veľa veci prestrelených, tu v dvojke, je ich ešte viac. No priznám sa, že mi to nevadilo. Dvojka je úplná iná, ako jednotka a okrem mega žraloka, vás tu čaká viac mega žralokov, mega chobotníc, mega príšer, mega namakaných teroristov a nechýbajú ani Stathomové mega parádičky. Potešilo ma aj, že Statham dostal viac priestoru v akčných scénach. V jednotke na to nebol priestor, no tu dvojke si asi niekto uvedomil, že ma palube Stathama, ktorý kope prvú ligu a tak mu pár kopov aj dopriali. Čo sa týka vizuálnej stránky filmu, tak efekty mi prišli v pohode, dokonca výprava, kulisy (podmorská základňa) a kostýmy (štýlové hi-tech oblečky) ma celkom milo prekvapili. Príbeh nie je síce nič extra, ale bavili ma herci, vtipy a predovšetkým akcia, ktorej nechýbali celkom dobre nápady. Kludne by som si dal aj trojku. 75% - 4* ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V polévce čínské plavou... Číňani. Jen jednu hvězdu Statham zachrání.“ A já se tak těšil. Na parybu, na paniku, na pablby i na pana „Jsem drsnější než šmirglpapír!“ OKÉNKO BATYSKAFU: [][] Čím nás bosohlavá prehistorická obluda Statham krmí tentokrát a jaké závěry z toho plynou? ≈≈ Jacky Wu mačká joystick a cvičená paryba mu dává pac. Závěr: Megalodon šel s dobou a identifikoval se jako foxteriér. ≈≈ Obří chobotnice škrtí megalodona, až mu mega oči lezou z mega důlků. Leč vzápětí svá chapadla ovíjí okolo hrudníku a pasu čtrnáctileté Meiying tak něžně, že jí nezkřiví ani jediný pubický chlup. Závěr: Megachobotnice, ač  studenokrevná, byla vlastně teplá. ≈≈ Statham si plave v šestikilometrové hloubce jen tak. Upřesnění, plavky (naštěstí) měl, ale nic víc. Závěr: A výrobci skafandrů nebudou mít co žrát. [][] Klobouk dolů před... střihačem traileru, ten lákal dobře. Bohužel, v hlubinách pak číhal jen nepříjemně retardovaný mišmaš. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času překvapivě zábavná blbina. Dvojka je už ale bohužel jenom blbina, na které je hodně vidět, že vznikla primárně za čínské peníze. Za ty sice vznikl i první díl, ale na něm to není tolik znát a dvojka se mnohem víc přibližuje specifickým nárokům asijského obecenstva. Místo jednoho žraloka jich je tu tak hned několik (a jeden větší než druhý) a k tomu je tu ještě obří chobotnice a něco jako dinosauři a logika tu dostává na pr*el asi tak 3x víc než v prvním filmu. Třetí hvězdu dávám za to, že sem se párkrát dost slušně zasmál, jen to asi nebylo na místech kde to tvůrci zamýšleli. Odlehčenost sice k těmhle MEGa béčkům patří, ale ne vždy to funguje ve prospěch filmu a to je přesně tenhle případ...50% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film trpi absurdnimi nezajimavym hloupe unavnym pribehem a plochymi postavamu, ale myslim ze to divaci dekali a s priserami jsou spokojeni. Nejake magicno tu je a nalezl jsem tu ve valce s priserami uprostred oceanu dost tvurci nezamysleneho smichu. Dalsi pokracovani snad uz nebude a vse bude pohrbene na dne Atlantiku spolu s nuklearnim odpadem a po letech zmutuje v neco zajimavejsiho. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Promo k tomuto filmu se objevilo ve videohrách „Hungry Shark Evolution“ a „Hungry Shark World“. Už během uvedení prvního dílu v roce 2018 měli hráči hry „Hungry Shark Evolution“ možnost odemknout speciální skin megalodona, jehož vzhled byl převzat právě z filmu The Meg. (fiLLthe3DD)
  • Jason Statham o pokračovaní filmu z roku 2018: „Myslím si, že je to ako čokoľvek v dnešnej dobe – ak niečo zarába peniaze, očividne vznikne chuť zarobiť na tom ešte viac. A ak to nie je dobré, čoskoro to zametú pod koberec – ale tak funguje Hollywood.“ (Arsenal83)
  • Steve Alten o filme povedal: "Vždy som mal pocit, že toto je miliardová franšíza, len ju treba zrobiť správne. Ale ak to chcete urobiť správne, potrebujete správneho žraloka, správne obsadenie, správne naladenie. A Warner Bros. to maximálne zmákli. Producenti to zmákli." (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama