Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Aurus 

všechny recenze uživatele

Na to že tento film má 45% a čekal jsem podprůměrné pokračování a hlavně horší díl než první tak já si tento druhý díl užil o mnohem více. (První díl je za mě 6/10). Pro mě vážně velké překvapení, hodně se mi líbil konec který byl lepší než v jedničce. A to co se stalo ke konci filmu to odhalení  tak to jsem vůbec nečekal, a taky jsem nečekal že ten kluk hlavní postavy je taky syn našeho vraha, to mě velmi překvapilo. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je dobrá, atmosféra tu je solidní, napětí je zde hodně časté, lokace jsou zajímavé, vraždy jsou kreativně velmi dobře udělané a hodně dobře zpracované a nějaké i docela dost brutální a kamera filmu je velmi povedená. Za mě fakt velmi povedené pokračování a jsem zvědav na poslední 3 díl a seriál. Za mě druhý díl 7,5/10. ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Můžu pro vás něco udělat, dámy ??" - "Jo !! Vykoupej se !!" ;) Protože Tajemství loňského léta celkem dost vydělalo, a dnes už by se dalo snadno alespoň mezi hororfans považovat za devadesátkový kult, dal se seguel očekávat.. Ten však bohužel přinesl další smutné zklamání, a tak i sérii, bez níž bychom se obešli, když byl snímek svěřen tragickému dreddovrahovi Dannymu Cannonovi, který navíc musel pracovat s nablblým skriptem, kvůli němuž by měl Tray Callaway navěky v pekle na tabuli opisovat text: Rio není hlavním městem Brazílie !! Řemeslně dost ubohý kousek, který funguje na napětí bortícím kolovrátkovém principu, kdy každou falešnou lekačku následuje ta pravá, po níž někdo umře, celkem slušně ignoruje nepsaná pravidla slasheru, zejména to samotné snímání vraha mě malém připravilo o rozum, a hraničí tak se sebeparodií, byť pokusů o vtip zejména prostřednictvím vesměs trapných a prázdných dialogů by se jeden ani nedopočítal.. Nicméně musím přiznat, že nemůžu nenávidět film - Jinak by to bylo maximálně na jednu hvězdičku.. - v němž si zabiják vychutná Jacka Blacka, který je tu v té své roličce zhuleného poloretarda ještě nesnesitelnější než obvykle..;) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podstatne slabsie pokracovanie nez I Know WWhat You Did Last Summer 1. Strasidelna atmosfera este stale funguje /sice uz len skor dychavicne/, ale co film potapa, su herci. Presnejsie povedane, su to strasne herecke polena, ktore absolutne nevedia hrat. Krasna Jennifer Love Hewitt je aj tu, ale chyba par ludi /Michelle Gellar a Ryan Phillipe/ z jednicky. Slusne vyvrazdovacky a la jednotka su definitivne tatam, a reziser Danny Cannon odviedol len priemernu pracu. 55 % ()

Pit 

všechny recenze uživatele

"už k ničomu dobrému", už po prvom snímku bolo jasné, že aj keď náhodou niečo také ako dvojka vznikne, tak to bude ešte slabšie ako jednotka. A .... štatistika sa zopakovala a u tohto. Pokračovanie už aj tak slabej jednotky, kde to teraz zasa len trošku vyťahovala z dna pekná Jennifer. Aj preto solidárne 2*. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)
  • Chyby ve filmu: Zbraň, kterou použije Julie ke střelbě na Bena Willise může vystřelit jen šestkrát. Nicméně Julie vystřelila celkem osmkrát a Ben Willis je stejně nesmrtelný (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)

Reklama

Reklama