Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Tajemství loňského léta 2: Rok poté“ je pokračováním, které nijak nepřispělo k budování čehokoli, akorát diváci budou mít pocit, že si zašli na jeden film dvakrát. A je to i tím, že ty postavy jsou stejné. Tím si navíc tvůrci v podstatě anulovali možnost, aby byl divák napjatý z toho, kdo je vlastně vrah, protože ona je ta pointa celkem očekávaná. Nikdo jiný do toho ani zapletený být nemůže. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování hororu o zabijákovi s hákem. Tentokrát Julie a její kamarádi vyhrají víkend na Bahamách, který se ale změní v boj o přežití. Ben Willis stále žije. Jednička byla rozhodně lepší a měla v sobě mnohem víc originality. Druhý díl pak jenom ždíme s úspěchu prvního. Nicméně pro mě stále koukatelné. Rozhodně je spousta horších pokračování. Z herců zůstali jen Love Hewitt a Prinze Jr. (kdo jiný taky že, když ostatní jsou mrtví), ostatní nejsou tak výrazní. Kdo ale stojí za zmínku, je Jack Black v roli zhulence s drdama. Je tady spousta blbostí a nesmyslných záběrů, já se ale bavil a protože mám rád horory, dám 3*. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrné pokračování fajn slasheru. Nijak mě to neurazilo, nijak mě to neuchvátilo. Ano scénář nebyl top strop, nicméně zpracování bylo docela fajn, stejně asi jako prostředí. Herci nebyli nijak zvlášť otravní, tudíž mi to přišlo na pohodu sledovatelné. Hrdý na tvůrce však nejsem ani náhodou, a pořád se to mohlo vyvíjet zajímavěji. Věci se kupily a kupily, já jsem však moc neměl o co se ve filmu zajímat, tudíž jsem jen vychillovaně seděl a přehodnocoval co vlastně vidím. Nakonec to musím označit vážně jen za klasickej nudnej slasher. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není to však jen ztráta atmosféry, ale i slabé herecké obsazení co zapříčinilo pád filmu do vod podprůměrných. V prvním díle byla hlavním lákadlem Sarah Michelle Gellar, která ovšem zemřela a tak nám zbyla jen Jennifer Love Hewitt, která neměla šanci film samotná zachránit. Sice svými vnady a tvary zapůsobila na mužskou část publika, ale ostatní herci nezaujali skoro ničím. K vidění je jen spousta okopírovaných scén z jiných filmů. O proti jedničce jde o slabý odvar a pošpinění této série. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slabota! Pokračování je mizerné a bohužel i docela nudné oproti prvnímu dílu, většina věcí už tam působí prostě nelogicky. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je komplic a kdo vrah. Jediné, na co se dalo koukat, byla Jennifer Love Hewitt. Ještě se mi líbí vybrané místo na těch Bahamách. No a poslední scéna je pak vyloženě směšná. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)

Reklama

Reklama