Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Nejen že Nicole tu vypadá jako andělský diblík, ale taky je to docela zábavná záležitost. Bez Kidmanové by to nejspíš nebylo ono... protože ona to hraje tak dokonale a kouzelně, že si ani nemyslíte, že to hraje... je svérázná, šmrncovní a prostě svá. Fakt se mi to líbilo, i když film jako celek, je slabší, takže je to spíš průměr... ale každopádně to bylo neskutečně bezprostřední a uchvacující :-D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Znacne podhodnocena velice prijemna romanticka komedie. Pribeh neni buhvijak podstatnej, i kdyz napad to je vcelku fajn. Tady jde o hlavni dvojku, na ktery to vse stoji. Ferrell je perfektni at uz jako do sebe zahledenej neprijemnej herec, tak jako zamilovany hovadko. Kidman je zase perfektni at uz jako neskutecne naivni a pitomoucka carodejka, tak kdyz se na Ferrella nastve. A mezi nima to paradne jiskri, takze je porad se cemu smat, obzvlast, kdyz to je parkrat ozvlastneny nejakym tim trikove slusne zvladnutym kouzlem, nebo sympatickym Cainem. Ja se celou dobu dobre bavil, tak nevidim duvod pro nizky hodnoceni. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

No neviem, ale od reziserky filmov Samotar v Seattle, Michael alebo Laska cez internet som cakal nieco ine a s Nicole Kidman v hlavnej ulohe uz duplovane. Ani neviem, co ju to napadlo, vziat takuto ulohu po takych vynikajucich filmoch, ake uz ma za sebou. Akykolvek humor sa mi zdal byt skor trapny, ako dobry. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie plná třeskutých hlášek, které mě odrovnaly. Bavil jsem se od začátku do konce, takže sváteční večer s Novou stál za to. Na druhou stranu jsem si vědom toho, že podobných ovací se tato komedie příliš nedočká. Will Ferrell mě dávno přesvědčil, že je komik každým coulem a Steve Carrel jakbysmet, byť jen v epizodní roli. Michael Caine v roli kouzelníka-sukničkáře taktéž neodolatelný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inkviziční tribunál v čarodějnickém procesu s Norou Ephron vynesl následující rozsudek: Režisérka za úsvitu podstoupí tzv. "zkoušku balvanem", kdy s dvouset librovým kamenem přivázaným na zádech bude vhozena z Mostu spravedlivých do Řeky beznaděje. Když se udrží na hladině, znamená to, že je spolčena s ďáblem a bude ji následně setnuta hlava. Pokud však klesne ke dnu a utopí se, bude zproštěna veškerých obvinění z čarodějnictví a může dále režírovat snímky podobné charakteru.. Některým uživatelům stačí rozkošná naivita Nicole, či její malá prsa, což jsou však pro mě atributy pro komedii nedostačující. I když na druhou stranu, obcování na Petrových kamenech by mě asi obměkčilo.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama