Reklama

Reklama

Rudá planeta

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti Země umírá. Jedinou nedělí lidstva by mohlo být osídlení Marsu. Na rudou planetu se tedy vydává expedice amerických astronautů. V okamžiku, kdy dojde k vážnému poškození techniky, závisí přežití posádky na povrchu nehostinné planety na vzájemné pomoci a důvěře. V cizím a nepřátelském prostředí, kdy se hroutí původní předpoklady mise a kdy začíná působit děsivé tajemství planety... (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Vidím to stejně, třeba úplně na konci jak Gallagherovi naskočí srdce, počítač řekne, ať ho Bowmanová postaví. V nulové gravitaci nechápu důvod.

fido1

fido1 (hodnocení, recenze)

Překvapivě slabý film. Zajímavě nakousnuté téma, ale naprosto nedotažené, některé konání nedávají smysl, scénář je vratký jak starý štafle. Nejsem žádný expert, ale několikrát jsem bezpečně odhadl další vývoj děje a vyjma pár momentů na začátku jsem nebyl ani jednou překvapen, nebo zaskočen. Chvílemi jsem váhal, jestli to vůbec dokoukám. Chybělo mi lépe budované a udržované napětí. Ke konci to už byla otrava a doslova protrpění povinných scén, které byly dramatické ale zoufale šablonovité. Po zajímavém úvodu jednoznačné zklamání a nebýt sympatické velitelky, tak to utnu dřív. Jelikož mám díky účinkování ve filmu trochu páru o tom jak to chodí, vidím to na selhání režiséra, scénaristy (a možná i produkce). Dobré téma, ale odlfáknuté zpracování, režijní pojetí ve stylu odmakat si svou šichtu a jít domů věnovat se něčemu zábavnějšímu. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Naprosto cisty klasicky scifi film, ne nic v hippie eko maniakalnim stylu jako imbecilni pohadkovy odpadovy Interstellar, tohel jsem videl nekolikrat a nekolikrat jeste uvidim, nechapu nizke hodnoceni a naopak vysoke hodnoceni fantasy Interstellar.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Ten text distributora je dobrej xD, taková hezká sumarizace celého děje.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Jeden z mojich naoblubenesjich sci-fi filmov. Dnes sa uz bohuzial take netocia. Len preefektovane bezduche kraviny!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

klasicky nenarocny priemer scifi, divak sa len tak necha unasat a v podstate nema preco byt nespokojny..koho zaujima astronomia oceni tento film... davam 3*

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Pěkná scénografie, efekty, akční nádech, dobrý robot a vůbec se mi to líbí.

HonzaR.

HonzaR. (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil. Ano je to nízkorozpočtové a byla tam pochybná místa. Ale třeba scénu s dopadem modulu s nafouknutými balony na planetu jsem už nejméně jednou viděl ve večerních zprávách jako demonstraci dopadu nějaké nové sondy Nasa.

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama