Reklama

Reklama

Rudá planeta

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V blízké budoucnosti Země umírá. Jedinou nedělí lidstva by mohlo být osídlení Marsu. Na rudou planetu se tedy vydává expedice amerických astronautů. V okamžiku, kdy dojde k vážnému poškození techniky, závisí přežití posádky na povrchu nehostinné planety na vzájemné pomoci a důvěře. V cizím a nepřátelském prostředí, kdy se hroutí původní předpoklady mise a kdy začíná působit děsivé tajemství planety... (Warner Bros. CZ)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Po havárii na kosmické lodi se velitelce Kate Bowmanové (Carrie-Anne Moss) podaří opět "obnovit umělou gravitaci" spuštěním otáčejících se prstenců ve střední části a všechny vznášející se předměty spadnou zpět na podlahu. Takto vytvářená gravitace funguje však na "odstředivém principu", kterážto působí pouze na předměty, jež se přímo dotýkají podlahy, tj. na vnitřní straně prstenců, kdy tyto předměty jsou k ní přitlačovány, tudíž na volně vznášející věci by nemohla mít absolutně žádný vliv. (Lasskoun)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama