Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tellis (Jason Patric) - policista z oddělení narkotik má za sebou neúspěšnou akci proti drogové mafii. Po ní je přidělen k bývalému kolegovi zavražděného policisty, poručíku Henrymu Oakovi (Ray Liotta) a oba se vydávají zpět do temných hlubin podsvětí. Tam ale Nick brzy zjišťuje, že zdánlivě jednoduchý případ brutální vraždy Oakova kolegy je mnohem složitější... Jeho nový parťák o ní možná ví víc, než hodlá prozradit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Martinez: 1. Big Catherine, Little Catherine [2:23] ,2. Kick My Ass in the Morning [2:32] ,3. The Bloody Leg [2:25] ,4. Narc [2:18] ,5. Something to Do [1:19] ,6. I Love You Baby [1:19] ,7. Let's Sit on the House [1:15] ,8. Girl in the Closet [3:27] ,9. Crime Scene [1:51] ,10. Notice Anything Strange? [1:59] ,11. Don't Let I Happen Again [2:06] ,12. You Hit? [2:19] ,13. I'm Still Gonna Leave [2:00] ,14. I Wanna Check This Place Out [1:41] ,15. Freeze [1:00] ,16. This Is It [1:15] ,17. Tell Me the Truth [4:44] ,18. Provoked - Baby Namboos [6:23], ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

A zase ti policajti, co se při svém boji se zločinem, konkrétně s feťáckým podsvětím, dostanou na zcestí a potvrzují tak Nietzscheho filozofickou průpovídku o vejrání do propasti. Hlavní potíží pro mě ovšem nebyla ojetost scénáře - ono je asi vážně těžké přijít s něčím neotřelým... ne, nejvíce mě krkalo, že na mě postavy dostatečně nepůsobily, měla jsem zkrátka těžce v paži, jak hrdinové dopadnou. Asi problém na mojí straně přijímače - farellovitý Jason Patric a dokonce i Ray Liotta zahráli moc dobře. Zrovna tak nemůžu nic vytknout správně ponuré a špinavé atmosféře filmu. Kopnout by se dalo do hrátek s kamerou - snažilo se to o modernost dělením obrazu na 2,3,4 části, nechybí různé filtry, rozostřování a z akčních "běhacích" pasáží jsem div nedostala epileptický záchvat - já prostě "myluju" roztřepané, rozlítané pseudozáběry. Vůbec ne špatné krimi drama, ale nevtáhlo mě to, sorry. A koukám, že při "en-ten-týky-dva-špalíky" zase bylo rozhodnuto o oblíbené nálepce "mysteriózní", ach jo... 61% ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi unikala!! Nakonec jsem je uviděl za rozumnou cenu v krámě a hned jsem po nich skočil!! Víte, mám hrozně rád povedené malé velké filmy!! Většinou v nich hrají staré známe tváře, které nikdy nebyly velké hvězdy a přesto je známe velice dobře!! Zde se sešly a vzniknul velice atmosferický snímek o známých věcech z policejního a drogama zamořeného prostředí!! Opět se nejedná o nic nového, ale natočeno je to tak, abyste nezapomněli jen tak snadno!! Musim uznat, že závěr mě velice překvapil a takový jsem opravdu nečekal, za to stouplo moje hodnocení o 20%!! Na Joe Carnahama si budu dávat velký pozor a jsem moc zvědav jak mu posloužil větší rozpočet filmu Sejmi eso!!...radostných 80%!! Jednou větou: Když už chceš jednou poldou býti, nesmíš u sebe drogy míti!! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Parádní kriminálka, silná zejména v hereckých projevech. Především Ray Liotta exceluje. Carnahan se ukazuje býti výborným režisérem: jakmile se některá z postav rozběhne, začne ji pronásledovat roztřesená ruční kamera, přičemž ale všechno působí přehledně, atmosféricky, nikoliv chaoticky (úvodní scéna vyrazí dech). Postupně se rozplétá zdánlivě jasný případ a závěrečná dvacetiminutovka se může svojí intenzitou směle rovnat atletickému tréninku na oválu. Škoda, že fakta v pátrání vyplouvají na povrch často jen náhodou a ne nějakým důmyslnějším způsobem. Přesto by možná moje srdeční tepovka z několika posledních minut filmu rozvibrovala kdejaký sportester nad jeho únosnou mez. 6,5 miliónů dolarů(rozpočet)/12,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já filmy tohoto typu už moc nemusim. Dřív mě celkem bavilo, sledovat příběhy o zkorumpovaných policistech, nebo o policistech jakkoliv jinak zapletených s podsvětím. Už jsem takových filmů viděl docela dost a čím dál míň mě baví. Co se týče Narc, tak podle mě bylo ve filmu hodně keců, mnohdy zbytečných, akce proklatě málo a navíc škoda, že John Ortiz nedostal více prostoru (gaunery umí hrát velmi přesvědčivě). Ovšem Ray Liottův výkon oceňuji a závěrečné rozuzlení bylo taky překvapivé. Suma sumárum se jednalo o lehce nadprůměrné krimi. 66% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Protože se jednalo o nízkorozpočtový snímek, byla scéna, kde Nick Tellis (Jason Patric) běží ulicí s fotografií, natočena bez dalších herců. Lidé, kterých se Patric na fotografii ptal, tak byli jen náhodní kolemjdoucí a nevěděli, o čem je řeč. (oje)
  • Tom Cruise byl filmem tak ohromen, že přijal roli výkonného producenta a rozhodl se zajistit snímku větší rozšíření, než bylo původně v plánu. Přesvědčil také režiséra Carnahana ke spolupráci na připravovaném filmu Mission: Impossible III (2006). Nedlouho po začátku produkce ale Carnahan kvůli neshodám s Cruisem odstoupil. (oje)
  • Režisér Joe Carnahan přišel s nápadem natočit Narc po shlédnutí snímku Tenká modrá čára (1988). (oje)

Reklama

Reklama