Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento film si zaslouží přívlastek příjemný společník. Excelentní Gene, maxisexy Keanu, krásná Brooke a parta různých (po)řízků všech odrůd a velikostí, co společně jdou za jedním cílem. Vydolovat ze sebe vše, vyhrát životní zápas, získat druhou a další šanci. Perfektní režie, dobře vybraná hudba, výborná kamera a téma sportu čistě o sportu, jenž nikdy neomrzí. V tom řada vtipných, silných a chytlavých scén, kdy jednou stříká pot až skrz kameru, testosteron je cítit až ve Slezsku a jindy stupňující jiskření leze zásuvkou v mém obýváku, shrnuto opět je můj prožitek silný a opravdový, jak to mám ráda a jak si představuji čistou zábavu. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já mam taky ráda dobře natočené sportovní komedie, a tato do mého šuplíku určitě patří..The Replacements jsem viděla ne jednou a stále sdílím názor, že něco takového vás jen tak nepřestane bavit. Výborný K. Reeves, výborně zahraná týmová spolupráce a skvěle je zde ukázaný průběh amerického fotbalu. Neměla bych problém tento film ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc, ale konkurence těchto žánrů je tak veliká, že jsou podle ještě o něco lépe natočené snímky v tomto oboru. 7/10. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to stále stejná písnička, ale tentokrát skvěle podaná. Zábavná i napínavá, dobře obsazená. Vtipná nejen v tradiční první části formování nesourodého týmu svérázných outsiderů, ale i v části druhé, neméně tradiční, která je i přes jasný a přímočarý tah k předem danému závěru, nečekaně napínavá. Rozesmály roztleskávačky naverbované ze striptýzového baru i terminátor vysazený na červenou barvu, Gene Hackman má stále své kouzlo a dokonce jsem i pochopil o co vlastně na hřišti při tom americkém fotbale jde. ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Na Náhradnících byste toho mohli najít hrozně moc, čeho se mohli chytnout, abyste je posadili zpátky na lavičku - přímočarej scénář ždímající sportovní klišé až na dřeň, postavy plochý jak japonská plavkyně... ale to, že byste se u nich nebavili a po zhlédnutí neměli chuť také s někým vytřít hřiště, to opravdu ne. Perfektní biják na večer před důležitým zápasem. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)

Reklama

Reklama