Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zhruba prvních 20-25 minut mi přišlo strašně napínavých a silně atmosférických, tak jsem byl zvědavý, kam se to vyvine dál. A ona z toho nakonec je průměrná mysteriózní detektivka, která je zbytečně rozvleklá a s nejočekávatelnějším možným "zvratem" na konci. Ačkoli, logiky ten zvrat moc nepobral, ale nechci spoilerovat. Úplně zklamaný nejsem, protože jsem něco průměrného tak trochu očekával, nicméně tady byl potenciál fakt na víc, dle toho začátku. Jen bohužel nebyl moc využit a ten námět mohl být mnohem promyšlenější. Docela se mi ještě líbily herecké výkony, ale to zase shazuje otravná rozklepaná kamera. Slabé 3* ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno , natočiť ''dvojku'' Sedmičky , tak to chce poriadne gule. Hoci sú tieto trileri o masových vrahoch už všetky pomaly na jedno kopyto, tento ich má. Dvaja spešl agenti nemôžu dolapiť chlapíka , ktorý okrem mŕtvych tiel nezanecháva za sebou žiadne iné stopy a tak poprosia o pomoc týpka - medium, ktorým je starý Hopkins , aby im trochu helfnul z núdze. Avšak podozrivý, zdá sa, má v rukách silnejšie tromfy. Na kultový Se7en sa to nechytá síce, ale veľmi rád si to ešte raz dám. Špeciálne kôli jednej ''umeleckej'' vražde. [ 26.9.2015 @ vue cinema, Redditch, UK ] ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Role jak dělaná pro Toncka Hopkinse. Poutavě a chytře natočená kriminálka, ve které snad ani netřeba dalších herců. Anthony to díky svýmu přirozenýmu charisma táhne všechno sám. Je to rychlý, svižný, napínavý a zajímavý. Farrell jak jinak než opět zbytečnej, mohlo se přeci jen ušetřit za jeho honorář. Jinak se sedmičkou to nemá nic společnýho! I přes to, spokojenost! 70% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Trošičku neobvyklý Thriller pro starší publikum, který ukazuje hloubku Johnova podvědomí. "Zabíjím nemocné, aby nemuseli trpět ukrutnými bolestmi, než s nimi zemřou". Zvláštní motiv "vraha", který je chytrý a má jasný cíl. Chtělo by to více snímků s podobnou tématikou zaměřenou na psychiku hlavní postavy, ale i těch vedlejších. Jednoduše řečeno je to elegantní Thrillerové béčko, které má silné momenty, ale slabší scénář. 60% ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

V podstate to zvládli na pomerne dobrej úrovni. Jediné, čo ma tam iritovalo a posobilo zbytočne lacno, boli tie podivné zábery vízií, ktoré asi mali dodávať na umeleckom dojme, ale na koniec vyzneli úplne opačne až gýčovito. Pri takomto hereckom obsadení už divák očakáva určitú kvalitu a takéto zbytočnosti skutočne nie sú nutné. Pán režisér by sa mal naučiť, že menej je niekedy viac. Bonus- interiéry nádhera! ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • V scénke v nemocnici (1:04:04), kde sedia oproti sebe John (Hopkins) a Katherine (Cornish), je na stene tapeta s Velkým Rozsutcom z Malej Fatry. (samkosuicide)
  • V 54. min policajný pes šteká na dvere, ktoré označil, no v nasledujúcom zábere z iného uhla zmizol z celej chodby. (Jadro)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama