Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. It's An Addams! - Marc Shaiman ,2. Sibling Rivalry ,3. Love On A Tombstone ,4. Debbie Meets The Family ,5. Camp Chippewa/"Camp Chippewa Song" [*] ,6. Fester's In Love ,7. The Big Date ,8. The Tango ,9. Fester And Debbie's Courtship ,10. Wednesday and Joel's Courtship ,11. The Honeymoon Is Over ,12. Escape From Debbie ,13. "Eat Us" ,14. Wednesday's Revolt ,15. Debbie's Big Scene ,16. Some Time Later. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako zábavná a ujetá ako prvá časť. Je veľká škoda, že Raul Julia zomrel. Viem si predstaviť, že by natočili ešte jednu časť, ktorá by to celé ukončila. Addams family je skvelou zmesou bizarností a čierneho humoru, ktorý ale funguje. Aj tá preexponovanosť, aj tá naivita u postáv. A myslím, že som tam dokonca postrehol aj rasizmus. V rámci súčasných trendov sú niektoré veci krásne úsmevné. (Napríklad Disney) A Cusacková je tu riadne sexy. Čo som netušil, že vie byť. Inak to má všetko čo robilo prvú časť takou cool. Len viac. Don´t fuck with Wednesday! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepsie ako jednotka. Najviac ma bavila linia na tabore s Christinou Ricci. Z nej vyzaroval neskutocny sexappeal aj ked bola este len decko. A tie stastim sfetovane deti som mal chut zabit rovnako ako ona a tak si jej pomstu zakazdym vychutnavam. Jej pokus o usmev je rovnako zabavny ako ked sa o usmev snazil Arnie v T2. Ale aj hlavna linia, ktora sa znova toci okolo Festera je ovela zabavnejsia. Joan Cusack si tu strihla perfektnu a nadhernu mrchu. Skoda, ze sme si naposledy mohli vychutnat tak perfektny kasting. Vzdycky ma mrzelo, ze nevznikla s nimi aj trojka, ale smrt Raula Juliu to prekazila a ten videoshit s Timom Curry je nepozeratelny. Potesili aj nejake tie hviezdne camea (Nathan Lane, Tony Shalhoub). Takze celkovo som sa bavil viac ako pri jednotke. CZ dabing je uplne na hovno jak obsadenim tak prekladom, SK je perfektne obsadeny, ale miestami mi preklad tiez nedaval zmysel, takze film rozhodne odporucam v originály. 7/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) po svatebním obřadu hází kyticí, v anglickém originále se na ni vrhnou svobodné ženy a volají „Me, me!“ („Já, já!“), v českém dabingu to však neuslyšíme. Kytici chytí Wednesday (Christina Ricci) a jedna z žen jí nazve „tramp!“ (coura). To v českém dabingu také zcela chybí. (Cenobita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno