Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle naprosté ignorování všech společenských norem ze strany Addamsových fakt žeru. Pokračování snad ještě víc šlape, je pochmurnější a snad i morbidnější. Velkým bonusem je pak nový přírůstek.. a hlavně cokoliv z letního tábora!! Nejen pro morbidní atmosféru, výbornou stylizaci a dokonalý timing gagů je tohle jedna z nejlepších komedií první poloviny poslední dekády minulého století. Sonnenfeld věrohodně adaptuje comicsové postavy do hraného filmu, u dvou Addamsovic dětí mu to jde ještě o krapet lépe.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne ostávajú diváci z pokračovaní úspešných filmových hitov rozčarovaní, ja ich mám naopak rada. Vo väčšine prípadov sa mi totiž potvrdilo, že "dvojka" prekonala "jednotku". A toto je ukážkový príklad spomínaného prípadu. Až TOTO boli konečne Addamsovci. Úchylni, morbídni, svojskí, perverzní, zvrátení. Mučení smiechom a letným slnkom, zabávajúci sa hrou na francúzsku revolúciu (samozrejme, aj s gilotínou a inými patričnými nástrojmi), tancujúci šarmantné tango ... A v prípade jedného člena i zažívajúci priehršte lásky a vášne. Vlastne, keď sa tak zamyslím, pri prvom pozretí nebolo veľa scén, pri ktorých by som sa neprehýbala od smiechu ... Naopak, všetko bolo tak veľmi, ale veľmi vtipné ... Od stoicky rodiacej Morticii, cez šarmantné bábo s fičúrskymi fúzikmi a jeho podarene žiarlicich súrodencov až po jednotlivé etapy Fosterovho ošiaľu zvaného Debby. A, prirodzene, detský tábor ... Ak by sa celý film točil len okolo neho, či presnejšie v ňom, asi by som mala svojho osobného favorita na komédiu storočia ... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování se zcela drží originálního stylu jedničky, navíc ani příběhově nevaří z vody: Addamsovo odolné miminko Pubert, zamilovaný Fester omotaný kolem prstu chůvy/vražedkyně Debbie, sluníčkový tábor pro exaltované děti. Sehrané obsazení se kompletně vrací a sází jeden povedený, morbidní vtípek na "obráceně" šťastný rodinný/rodičovský život za druhým. „Festere, doufám, že jednoho dne poznáš, jaká to je radost mít děti a platit někomu, aby ti je vychoval.“ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)

Reklama

Reklama