Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak strašně mě tahle ubohost nebavilo, že bylo nezbytně nutné sledovat ji 1.5 x rychleji. Bohužel to vůbec ničemu nepomohlo, ale alespoň to utrpení bylo kratší. Opravdu neuvěřitelná sračka. Dementně vystaveným dějem počínaje a sebrankou otravných herců končíce. Nemělo nejmenší smysl dělat ani druhý díl, který byl již extrémně vyčpělým a zbytečným recyklátem. Tohle posouvá hranice otravnosti a nevkusu na zcela novou úroveň. Extrémní exkrement. [0 %] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keďže na to všetci po premiére nadávali, nečakal som od tretej časti kultovej série žiadne zázraky. Popravde to bolo dobre, pretože som bol nakoniec celkom príjemne prekvapený. Vreskot nie je séria, ktorej kvalita ďalšej časti je pre mňa nejak významná, takže aj slušný priemer dočasne uzavretej série ma uspokojí. Funguje to v podstate rovnako, ako prvé dve časti, len to už nedokáže diváka natoľko vtiahnuť, nie je to dostatočne sugestívne. Cravenova zručnosť je ale natoľko silná, že dokáže vystrašiť aj tretí krát tým istým. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Je to přesně včera, co jsem dal "odpad!" poctivému akčnímu béčku za to, že bylo neuvěřitelně blbé. To jsem ale ještě netušil, že hned den na to uvidím něco ještě daleko ohavnějšího a nicotnějšího. Tohle bych od Cravena jako režiséra nikdy nečekal, od této chvíle ho absolutně přestávám respektovat. Z tohoto filmu, jestli se to tak dá nazvat, jsem si odnesl, kromě znechucení, názor, že nejhorší není snažit se něco vytvořit, co se ale nakonec nepovede a skončí ve sračkách. Nejhorší je jít natočit něco, o čem už předem víte, že to bude sračka, která ale vydělá na svém vydobytém jménu a na teenagerech, kteří si ten film koupí nebo na něj půjdou do kina. Nejhorší je natočit odpad jen pro peníze. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sériu Vreskot som nikdy v obľube moc nemal a to aj cez to, že slashery zbožňujem. Poteší herecká účasť Neve Campbell opäť v úlohe Sydney ktorú opäť prenasleduje vrah v maske Ghostface. Dĺžka filmu je akosi dlhá, ale hluché miesta sa tu moc nevyskytujú, len vraždy mohli byť vymyslené lepšie a nie všetky na jedno kopyto. Wes Craven sa naozaj snažil, aj keď sa mu veľmi nepodaril príbeh. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)
  • Premiéra filmu měla být původně 10. prosince 1999. Uvedení však bylo odloženo na 4. únor 2000. (beyli)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno