Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

MiLuka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem docela alergická na romantické a přeslazené lovestory o ničem, tenhle film je důkaz toho, že dobrá režie a charakterní herci zmůžou mnoho. Richard Gere hrál skvěle, opravdově - za mě tu byl ještě lepší než v přeceňované Pretty Wooman. A vybrat mu za partnerku krásnou a mladičkou Winonu Ryder byla trefa do černého. Příběh mne pohltil, očaroval podzimní New York a já jen marně toužila po tom, aby přišel happy-end. Ale to je život - a filmu drama jen pomohlo. Richardovi a Winoně to šlo spolu náramně dobře! Jako pár jsou tu oba skvělí! - Dále musím zmínit fantastickou hudbu Gabriela Yareda, která se lyne celým filmem tklivě a podmanivě. Pro mě velice příjemné překvapení. ()

Sir-Filip 

všechny recenze uživatele

Po první hodině utrpení nakonec začal mít film i nějaký děj. Do té doby ho totiž naprosto postrádal. Jakoby začal mít i rychlejší spád a už se tak necoural na nudnějších pasážích. Nejsem žádným příznivcem romantických filmů a jsem k nim proto často velice kritický. Tento však nakonec díky již zmiňované poslední půlhodině byl o něco lepší než jiné. Jelikož ta příjemná a hezká slečna nakonec zemřela, dávám 2ku. Příběh se tím totiž stal tragický a to člověka vždycky trošku vezme. "ENJOY IT !!!" ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kým sa jednalo o o tému láska-vzťahy-sex veril som hlavným hrdinom každučké slovo. Gere hral dokonalé hovado a Winona mladú sprostú naivku a hrali to fakt dobre. Ale ako sa film prehupol do poslednej tretiny a začal byť o chorobe a boji s ňou, tak to jednak režisér a scenárista a jednak Winona absolútne nezvládli. Jej herecké schopnosti proste tak ďaleko nesiahajú aj keby sa roztrhala. A tak to aj vyzeralo. Škoda. Ale Gere to potiahol poctivo až dokonca. Jeden z filmov, ktoré beriem ako povinnú jazdu, ale bolo to obstojné. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Mno....na začátek nutno podotknout, že Winoně Rider to tady fakt sluší. I když mi Gere příjde neskutečně slizkej, tak druhé pohlaví z něho asi bude taky paf. Každopádně to k dobrému filmu nestačí. Co producenti věnovaly na jejich honoráře to vzali ve škatulce scénář. Příběh o milostném vztahu nenapravitelného sukničkáře, který si to rozdá s každou kterou vidí, a křehkou, hravou mladou dívkou umírající na metastázovanou rakovinu je neskutečně plitký, křečovitý. Strojené úsměvy herců často nahrazují nesmysly v příběhu. Místy jsou vztahy mezi přestavitely nesmyslně zamotané, a obalené mlhou nejasností, které potom dramaticky nevýrazně vyplynou na povrch, bohužel velmi pozdě, takže jsem se už pěkně nudil. Na Ryder je vidět, že se štítí šáhnout na Gere, což je směšné. A konec nevyznívá dramaticky, ale trapně. Některé seriály mají lepší dramaturgii i scenář. Jedinou hvězdu dávám za kameru, poklidnou atmosféru a Winonu ()

cross 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí a nenásilně prezentovaná love-story, která je chytře obsazená a velmi dobře odvyprávěná. Co na tom, že příběh je 1000x omletou frází, že Gere na hlubší herecké etudy prostě nemá a Winona je formálně dokonalá a neuvěřitelně "koukatelná". Filmu ale chybí to podstatné a tím je hloubka...Myslím, že nebude příliš mnoho diváků, kteří budou po skončení skutečně dojati a to je, myslím, u podobného žánru celkem podstatná chyba.... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama