Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase ta znuděná americká mládež, která nemá co dělat a tak vymýšlí různé capiny, jak se zabavit. Tato by se mohla jmenovat "Hra na vraha." Jenže studentíci se do ní až příliš ponořili, takže se hra tak "trošku" zvrtla. Ale britský hošík Julian Morris je hezký a sympatický a i ostatní členové castingu dokázali obstojně vyplnit tento průměrný, nijak šokující, ale slušný thriller. Jako bonus stojí za zmínku Jon Bon Jovi coby uhlazený učitel v brýlích a obleku. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice je na tom vidět malý rozpočet, ale stejně mi to nebránilo v obdivování špičkového scénáře, kde si člověk minimálně čtyřikrát myslí, že ví co a jak, ale nakonec je stejně všechno jinak. Přesně takovéhle filmy mám rád, celou dobu jsou zajímavé a na konci dávají smysl. Co víc si přát? A těch 58%? To jste tady teda kokoti. 95% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená vyvražďovačka. Dost ukecaná ze zažátku, ale potom hezky rafinovaně nápaditá. To je ostatně jedinou devizou filmu, protože něco jako humor z Vřískotu nebo nápaditější zabíjení se nekoná. Takže se dost kecá a mladí herci se snaží měnit výrazy tváře podle toho, co zrovna komu zkouší nakukat. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mě naprosto dostal! Čekal jsem nějakej neinteligentní vyvražďovák s pěknejma holkama a potoky krve, ale světe div se, nakonec se z toho vyklubalo silně nedoceněné dílo. Velký plus má film za herecké obsazení, kdy všichni prostě opravdu vypadají jako studenti univerzity a ne jako hollywoodský napomádovaný blbečci. Hrají jednoduše, přirozeně, přesně jako by netočili film ale opravdu to prožívali. No a závěrečné rozuzlení (vlastně dvojí rozuzlení) je úplně parádní, nečekané a silně originální u filmů tohohle typu. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No takže horor, no neviem možno slabý, veľmi slabý slasher. Scenárista sa zrejme držal toho, že čím viac dejových zvratov vymyslí tým to bude lepší film, čo by aj mohlo byť ale nejak to nefunguje, možno aj preto že dejové zvraty sú ľahko predvídateľné a postrádajú čo i len štipku originality. Chyba zrejme nastala už vo chvíli, keď sa rozhodlo o prístupnosti PG-13...hmmm...no trochu divné keď film ktorý sa vydáva za horor dostane rovnakú prístupnosť ako napríklad nový Harry Potter. Ďalším problémom je absencia akéhokoľvek humoru alebo zábavnosti. Čo dodať na záver? Snáď len to, že je to pekne nudné a je to akurát tak strata času. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama