Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

tron 

všechny recenze uživatele

Cry_Wolf sa dlhý čas tvári ako slasher, ale jednak ním nie je a jednak, aj keby to bola plnohodnotná a poctivá vyvražďovačka, nebola by o nič lepším filmom: vrah je trápne neschopný (a nemožne oblečený), obete majú v tom lepšom prípade dobré prsia, ale tým ich psychologický rozmer končí, kvázi vraždiace scény nestoja za nič a po pár minútach odcvála do nekonečna aj zo začiatku pomerne pôsobivá atmosféra strednej školy uprostred lesov. Viac v mojej recenzi na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/672/ ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená vyvražďovačka. Dost ukecaná ze zažátku, ale potom hezky rafinovaně nápaditá. To je ostatně jedinou devizou filmu, protože něco jako humor z Vřískotu nebo nápaditější zabíjení se nekoná. Takže se dost kecá a mladí herci se snaží měnit výrazy tváře podle toho, co zrovna komu zkouší nakukat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film je založený na jednoduchém scénáři, zaujal mě, ale konec byl hodně divný a moc se mi nelíbil - mohli to vymyslet trochu jinak. Na to, že ani jednoho z herců jsem před tím neznal, podali celkem dobré výkony. Teda kromě Jona Bon Jovi. Toho známe asi všichni. Hudba ve filmu ušla, dala se poslouchat a měnila se podle atmosféry filmu, což bylo dobře. Bylo tam i pár dobrých hlášek hlavně od Randalla. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No takže horor, no neviem možno slabý, veľmi slabý slasher. Scenárista sa zrejme držal toho, že čím viac dejových zvratov vymyslí tým to bude lepší film, čo by aj mohlo byť ale nejak to nefunguje, možno aj preto že dejové zvraty sú ľahko predvídateľné a postrádajú čo i len štipku originality. Chyba zrejme nastala už vo chvíli, keď sa rozhodlo o prístupnosti PG-13...hmmm...no trochu divné keď film ktorý sa vydáva za horor dostane rovnakú prístupnosť ako napríklad nový Harry Potter. Ďalším problémom je absencia akéhokoľvek humoru alebo zábavnosti. Čo dodať na záver? Snáď len to, že je to pekne nudné a je to akurát tak strata času. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když Owen (Julian Morris) nastupuje na novou střední školu, ani v nejmenším netuší, co jej zde potká. Celé městečko právě "žije" tragédií, kdy neznámý pachatel v lese zavraždil mladou dívku. Owen se rychle začlení do party, která se baví zvláštní hrou - na vlka a ovce, která spočívá v tom, co nejvěrohodněji obelhat své přátele. Celou partu napadne skvělá věc, napíší anonymní email o vrahově práci a o jeho dalším postupu. Horší je, když se jejich předpovědi začnou vyplňovat. Nyní už nelze věřit vůbec nikomu ... Čekal jsem nějaké ujeté béčko - teenagerovskou vyvražďovačku (kterých se v poslední době vyrojilo několik, a kterými naše nejoblíbenější televize hojně zaplácává noční hodiny), ale byl jsem vcelku rychle vyveden z omylu. Když se to vezme kolem a dokola (abych moc nenapovídal), tak více než vlastním obětím je zde věnován čas lžím a pocitu strachu z toho, kdo je vlastně zákeřný vrah. Nebo vrazi. Samotným závěrem jsem byl docela překvapenej, a to se určitě hodnotí. S herců stojí za zmíňku určitě Jon Bon Jovi, ale i samotní teenageři nejsou vůbec marní, taková Lindy Booth třeba. .. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama