Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No takže horor, no neviem možno slabý, veľmi slabý slasher. Scenárista sa zrejme držal toho, že čím viac dejových zvratov vymyslí tým to bude lepší film, čo by aj mohlo byť ale nejak to nefunguje, možno aj preto že dejové zvraty sú ľahko predvídateľné a postrádajú čo i len štipku originality. Chyba zrejme nastala už vo chvíli, keď sa rozhodlo o prístupnosti PG-13...hmmm...no trochu divné keď film ktorý sa vydáva za horor dostane rovnakú prístupnosť ako napríklad nový Harry Potter. Ďalším problémom je absencia akéhokoľvek humoru alebo zábavnosti. Čo dodať na záver? Snáď len to, že je to pekne nudné a je to akurát tak strata času. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Očekávání nulové, zážitek spíše nadprůměrný. Maskovaný zabiják pobíhající po areálu maloměstské univerzity s nožem v ruce sice není nic mimořádného, ale i tak funguje "Cry Wolf" mnohem lépe většina laciných horůrků. Nejedná se totiž o typickou teenage vyvražďovačku typu "Vřískot" (nic proti prvnímu "Vřískotu", chraň Bůh!), která má za cíl zajistit potenciálnímu divákovi dostatečně krvavá jatka, jedná se spíše o zajímavé spojení psychologie, strachu a fantazie... Výjimečně mě nedeptal ani dvojitý konec - nebyl totiž ani blbý, ani blbější, a to je co říct. "A i kdyby to byla pravda. Myslíš, že ti někdo uvěří?";-) ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ tady ho máme! Takový můj osobní černý kůň teen vyvražďovaček. Nevím čím to je, ale mám tento film nesmírně rád a i po sté se na něj rád podívám. Nejsem sebevrah ani masochista, ale herci mě baví, chci hrát jejich hru a na konci se rád dozvím zajimavé vyvrcholení... Jo pravda není tu moc krve ani vlastně moc hlášek, kterým by se člověk zasmál, ale k čertu s tím, když tu je sebranka sympaťáků a ( jen moje ) Lindy Booth v hlavní roli. Kdo genialitu filmu nepostřehl dal mu dvě hvězdy, ale až ti ostatní pravdu mají... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak toto je silne podpriemerný film. Napätie nulové, réžia tiež slabučká ako čaj, tie útoky vraha sú nasnímané v dosť čudnom filtri, ktorý narúšal celkovú konzistentnosť filmu a prekvapenie sa nekonalo ani náhodou. Proste slabučko charakterizovaným postavám nie je dôvod držať palce a takéto rozuzlenie si dokáže vycucať z prsta každý druhý. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno