Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

hippyman 

všechny recenze uživatele

špatná vykrádačka filmů na motivy plošinovek a klanu létajících dýk nemohla prostě skončit dobře... úsměvný začátek mě celkem mile překvapil, ale nadšení brzy opadlo... navíc vznášející se a všude-kolem-sebe-kopající slečinky, otřepaný "příběh" a de facto parodie na sama sebe znemožňují lepší konečné hodnocení než 40%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Plážovej volejbal v bikinách a pohled na prsíčka a zadečky. Film, co by měl získat cenu za vizuální efekty. Samý kozy, samý prdelky, och jdu snít o krásném světě kde by byly jen samý kozy a prdelky, no prostě HOLKY ! V tomhle filmu bych chtěl hrát hlavní mužskou roli. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších scénářů na světě a kulisy které jsou snad stejně kýčovitě pastelové a papundeklové, jako v klasické pohádce Hrátky s čertem. Ale who gives a shit, když se tu v relativně snesitelném střihu a choreografii (= tak akorát na to, aby se daly sledovat jejich křivky) mlátí Devon Aoki a Sarah Carter v bikinách, že. Mortal Kombat je o řád lepší, toto je jen primitivní sexistický fetiš. Ps. sexistické fetiše jsou super. 6/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama