Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

imf 

všechny recenze uživatele

Další z pokusů o věrnou adaptaci počítačové mlátičky, který naznačuje, že tenhle specifický subžánr je prokletý. Ani hongkongské torpédo Corey Yuen si nedokázalo poradit s tak vražedným zadáním. Nulový příběh, spousta pěkných holek a extrémně kýčovité kulisy. S hongkongsky zvrlým smyslem pro humor by z toho možná něco bylo, ale hollywoodský scénář a (ne)schopnosti západních hereček podrazily obratnému režisérovi nohy už v prvních minutách. Pokud máte úchylku na plavky a letos jste si zapomněli vyzvednout kalendář od Sports Illustrated, můžete vzít DOA jako solidní náhražku, víc od toho filmu ale vážně nečekejte. Hrozně byste si namlátili. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Britalntní a neuvěřitelně zábavný film od první do poslední vteřiny. Absolutně bezchybně načrtnutý videoherní svět, dokonalé charaktery, výborné prostředí a maximálně využitá příběhové linie. A to vše je ještě jako bonus zabaleno v neskutečně sexy hávu. Kdyby mi podobným způsobem zadaptovali Tekkena, vůbec bych se nezlobil. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je strašná ptákovina. Všechno hezké bylo ukázáno v trailerech a film je jen stupidní variace na mortal kombat, kde jsou nejlepší bojovnice(a jediné co přežijí :D) samozřejmě světové modelky nebo zpěvačky. Na druhou stranu vidět Holly Valance nahou a zakrytou pouze ručníkem, to potěší každého muže, chlapce a možná i dívku. Holly je totiž jednoznačně nejhezčí ze všech protagonistek a také je z ní cítit jaká to umí být mrcha. Bojové sekvence jsou tak trochu ... tragické. Např. na první pohled hezká bitka mezi Holly Valance a Sarah Carter(mimo jiné obě krásné slečny oblečené jen tak aby nedostali "nepřístupno do 18nácti let") v dešti blízko vody působí krásně, ale při delším sledování si divák uvědomí jak stupidně je bitva vymyšlená, žádná energie, žádný tah na branku, žádný pořádný boj, jen dvě hezké holky v bikinách ukazují co je za 14dní tréninku naučili. Promrhaný potenciál, který stojí za to jen když toužíte po těch hezkých tělech :) ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bizarní mix Penthouse videa, konzolové mlátičky a sedmdesátkové řežby, který ukáže negrovu holou prdel a nabídne BILLA z diskontu. Tenhle kus má snad víc movie connections než Pulp Fiction a věřte tomu, že je to jeden z těch filmů, kvůli kterým vaši prarodiče volí komunisty. Za dvacet let z toho bude poklad pro fajnšmekry. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Navybírejte krásné dívky (nejlépe umělé bárbíny xD), oblečte je do přiléhavých oblečků, naučte je rozdávat rány jako na běžícím páse a ještě to okořeňte songem od Paula Oakenfolda - Switch On, tohle se musí líbít:) Exibice dokonalých ženských křivek a jejich pohybů, takový novodobý ženský Mortal Kombat. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama