Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Motherfucker! Načo šetriť hviezdičkami. Takú béčkovú (ALE nie zbytočne parodickú, ale skôr branú s nadhľadom) zábavu sme už dlho nemali možnosť vidieť v kine. Bavil som sa celý čas, smial som sa celý čas. Gore, sex, krv, jedy, opuchliny, hlášky, super herci, motherfucker, humor a hlavne HADY! Veľa hadov. K tomuto filmu sa netreba veľmi vyjadrovať. Stále platí to, že aký máte vzťah k názvu, taký budete mať aj k samotnému filmu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Nebylo už těchhle existencionálních hororů - kde hrdinové žijí tak tragické životy, aby na konci mohli za odměnu umřít - dost? :) Ale teď vážně: expozice je na takhle luxusní béčko až příííííliš dlouhá a neskutečně o ničem. Většina hlášek je dost mimo a obsazení značně nesympatické - až se chce křičet zabijte je všechny! Celek pak nezachraňuje, ani anakonda nečekaně se hlásící o slovo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě exkluzivní nápad, ale v trochu ošumtělém balení. Sic přiznané béčko, od kterého nikdo neočekává nějaké kvalitní herectví ani jistou režii, natož smysluplný příběh, ale zase tu a tam by se divák nudit nemusel!! Hadi dopadli v mých očích docela špatně.. Ať si na netu za oceánem fanoušci napsali a na studiu vydupali cokoliv, výsledek je zklamáním, u kterého si nedokážu představit jiný rating. Fuckovat se v tomhle hadím opusu prostě muselo.. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Na mohutné vlně nejrůznějších žánrových klišé se s ledovým klidem veze pekelná dávka nadhledu, kterým režisér David R. Ellis opravdu nešetří a přestože byl fanouškovský hype několikanásobně silnější, než nakonec výsledné dílo vypadá, nejde při cynické dávce divácké úchylnosti dělat nic jiného, než si 105 minut libovat nad tím, jaké zázraky se dají uvařit z „béčkových“ vod. Jednoznačně nejlepší ultra motherfucking cool film roku! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Tvůrci použili ve filmu 450 hadů, mezi nimi také 7-metrového barmského pytóna. (imro)
  • Na konci filmu při vystupování z letadla sjíždí černoch v oranžové košili. V dalším záběru, kdy sjíždí žena s dítětem, je však ten samý muž znovu na palubě. (Mr.Hudson)
  • Když fandové začali psát petice proti změně názvu, režisér David R. Ellis zjistil, že natáčí kultovní film. (Siriuss)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama