Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám rád béčkové horrory se zombiemi a docela se mi líbí Mena Suvari, ale tohle mě teda skoro vůbec nebavilo, odborně řečeno je to hrozná kravina. A čiší z toho bulharskost a amatérština. A nesnáším rozklepanou kameru. A zombie co běhají po stropě a po stěnách. Ale bylo tam i pár zajímavých nebo vtipných prvků - třeba Ving Rhames papající svoje očičko, nebo ochočený zombie-vegetarián. Celkově ale hrozná nuda, šup s tím do koše. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Kuriatko Mena v úlohe maskáčovej drsňáčky, ktorá strieľa zombíkov do hláv? Ale áno, bavilo ma to. Chýba Romerova nápaditosť ohľadom nových spôsobov likvidácie mŕtvol, ale má to pekelné tempo, ktoré úspešne zakrýva všetky ostatné nedostatky. V každom prípade si človek aspoň uvedomí, že Snyder je skutočne výborný režisér, lebo jeho behajúci zombíci boli teda o dve triedy vyššie. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Konečně zase náký pořádný zombi horor. Ano zombíci jsou sice pekelně rychlý a běhaj jak Spiderman, ale to vůbec nevadí. Co bych tomu možná vytknul je , že zombíci stříleli naštěstí jen jednou. Jinak je to akce od začátku až do konce. Je tu opět jeden nový poznatek a to že se jeden zombi žral sám. A pak že se zombíci vrhli na jinýho což jsem ještě nikde neviděl. Velice pěkný bylo jak se hned rozpadají ,když hoří.. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není zase tak špatné, jak to možná podle mého hodnocení může vypadat, ale v posledních dnech mám zkrátka trochu přezombiováno, takže mě na tomto jinak typicky vizuálně průměrným filmu, naštvala ta scénaristická pohádka plná úsměvně hloupoučkých scének, kterou jsem prostě špatně zkousnul. Nechci příliš spoilerovat, ale z těch stupidně a navíc ještě děsně okatě počitačově zrychlených pohybů nemrtvých okořeněných ultra klokaními skoky, mi bylo nevolno. Z herců mě pak prakticky navíc nikdo nedokázal zaujmout na tolik, abych mu ve finále dokonce držel své upocené palečky, takže jsem to ve finále dokoukal jen z povinnosti, aby se jakože neřeklo. Závěrečná scéná, pak samozřejmě musí celé toto cirkusová představení podtrhnout, jak jinak že? Proto pokud hledáte z této tématiky něco stravitatelného, kouknul bych se třeba raději po francouzským La Horde, který nabízí minimálně o ten jeden stupínek lepší zážitek. ()

Ony odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně: zombies, které nejsou zombies, lekačky, při kterých jsem se vůbec nelekala, efekty pro miminka, tupí hrdinové, z nichž jeden vypadá jako Michal Suchánek. A největší nesmysl a sprosťárna? Samozřejmě název. Kromě toho, že je úplně scestný, protože s Romerovou klasikou se to nedá srovnávat ani zdálky, byl také jediným důvodem, proč jsem tohle viděla (a asi nejsem sama). Dlouho mě nic tak neotrávilo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama