Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že nejaký film vo svojom pokračovaní predčí svojho predchodcu. Michael Jai White a Scott Adkins z tohto vyrobili neobyčajný film, ktorý stál ozaj za to, možno až na ten naivný koniec, Američan by totiž niečo také nenechal len tak. Akcia riadna, psychológia v norme, symboly taktiež. Keďže sa to odohráva vo väznici, násilnosť tomu nemožno vyčítať, keď som to tak sledoval, bolo to dosť rozumné, akurát trochu jednoduché, len tie veci ako starý ruský poradca a narkoman, čo sľubuje a klame, či potýčka na dvore, neboli veľmi prepracované. Rusi asi z tohto ďalšieho amerického rypnutia neboli veľmi nadšení, ale keďže realitu poznáme, možno to bolo skôr len iné a nie prehnané. Veľmi obstojný akčný film. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dámy (snad) prominou, pánové (určitě) pochopí, ale tohle je kurevský nářez. Už ze začátku mi bylo jasné, že po stránce příběhové od toho nelze moc čekat, stejně jako po scenáristické stránce je to jasná linie, která nikde nevybočuje, a vy bezpečně víte, co se stane. Ale koho to zajímá, když je tady (téměř) dokonalá bojová choreografie! Dělal jsem bojová umění pět let, a proto jsem ocenil, že zas tak moc "chyb" tam nebylo (např. že lze kop chytit či vykrýt rukou). Ano, občas jsem to tam zahlédl, ale naštěstí tohle bylo v únosné míře. Ale zbytek choreografie - smekám. A smekám i před herci. Scott Adkins je neskutečný "bad ass motherfucker", který je rozhodně důstojným soupeřem pro Michaela Jaie Whitea, na kterém je vidět, že umí. Líbilo se mi, jak zpočátku byl boxer, ale pak si uvědomil, že jen pěsti na Boyku nebudou stačit… Upřímně jsem žasl, co (speciálně) Adkins dokáže, protože některé ty kopy, to jsem ještě neviděl. S ním bych se rozhodně nechtěl dostat do konfliktu, natož do ringu… :-) Zkrátka a jednoduše, pokud chcete film, kde si parádně odpočinete, tak Undisputed II: Last Man Standing je skvělá volba. A zaručuju vám, že po zhlédnutí vám hladina testosteronu v krvi stoupne minimálně dvojnásob. 90 %. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenárista se asi zapomněl v 80. letech a tak se dočkáme klasického příběhu s křivě obviněným klaďasem a extrémním záporákem bez kousku srdce. Co však i v takovém ději funguje překvapivě dobře je atmosféra studeného a bezútěšného vězení, o kousek horší je to s emocionálními scénámi, v momentě nástupu vězňů na dvůr jsem jen s úsměvem čekal, kdy někdo zařve "I am Spartacus!" Ale budiž. Ještě horší je to s patetickým závěrem a vůbec tím, jak je každý až směšně drsný, charaktery jsou ploché. Teď ale to hlavní - akce, kontaktní souboje jsou naprosto famózní, z každého úderu je cítit ladnost, přesnost a síla, bojovníci předvádějí vskutku neuvěřitelné kreace... Po této stránce špičková lahůdka. 7/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko, které stojí hlavně na vynikajících bojových scénách. Jsou výborně a přehledně natočené a Scott Adkins je nejlepší mlátička poslední doby. To už tomu potom člověk odpustí i tu ohranou zápletku a místy nudné dialogy a pasáže, ve kterých se Michael Jai White (taky docela dobrá mlátička) snaží hrát, což mu moc nejde. Jako akční oddechovka to ale mile potěší. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jay, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na csfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář a děj filmu, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde skutečně málo a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit (alespoň v takové míře a přidat raději soubojů), od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Lock Up" nebo Van Dammovo "In Hell". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí v poslední době Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a aktuálních dovedností Tonyho Jaa... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)

Reklama

Reklama