Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Recenze (107)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Filmy/seriály o časových smyčkách mají v 90% problém v tom, že se brzy dostanou do kruhu stereotypu a diváka nebaví neustále se opakující scény. Tyto problémy mají filmy s dvouhodinovou stopáží a proto jsem byl velice zvědav, jak se to povede ve 13 hodinové seriálové podobě. A byl jsem překvapen, že to tvůrci zvládli velice dobře. I přes přímočarý příběh obvinění z vraždy a následné hledání skutečného vraha, si tvůrci připravily celou řadu podpříbehů, které neustále nerecyklují již viděné. Jediné co seriálu nejvíce škodí je televizní lacinost, která je viditelná hlavně v akčních scénách. Ale jinak velice zábavné a svižné. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pocit déjà-vu zas a znovu. Skvělý nápad spojit kriminální thiller o detektivu v nemilosti s časovou smyčkou, kdy se stále dokola opakuje jeden den stále zas a znovu a znovu a... znovu a znovu. Nelze než výsledek přirovnat k Uprchlíkovi šmrcnutého s Na Hromnice o den více. Seriál má solidní tempo, časové hrátky jsou relativně dobře vymyšleny a přesto tomu chybí napínavost. Tak nějak to "plyne", dobře se na to dívá, ale ne a ne to nadchnout. Seriál díky diváckému neúspěchu stáhli předčasně z vysílání a dobíhal jen na internetových stránkách stanice ABC. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Adam Baldwin žene tento seriál nahoru. Jeho postava je skvěle napsaná a on ji dokázal tak osobitě zahrát, že si (minimálně u mě) získá všechnu vaši pozornost a hlavní hrdina ustoupí do pozadí. Když se řekne Day Break, vybaví se mi ne Taye Diggs a problém stále se opakujícího déja vu, ale Chad alias Alan Baldwin. Po zvážení zvedám na 5. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tak akurat na tych 13 dielov. Obcas sa udeje nieco zaujimave, ale inak to divaka az tak nevtahuje, obcas v tom ma clovek zmatok... a hlavne, kopa veci nedava absolutne zmysel a kopa zostane proste odstrcena. Naviac, je to tak trochu one man show, tych par postav okolo, ktore naviac dost casto len opakuju, co uz raz urobili, tomu vela stavy nepridava. Inak ale dobre pozeratelne, fajn napad. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol celkom bodrý. Aj keď sa jeden deň opakoval stále a stále dookola v podstate s tými istými hercami a herečkami autori dokázali stále udržať napätú atmosféru a očakávanie čo sa stane ďalej, ako sa vyvinie situácia. Problém je v tom, že záver mi nedal toľko odpovedí na moje otázky ako som čakal. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama