Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

teutates 

všechny recenze uživatele

Bezduchá akcia,ktorá sa snaží presvedčiť o svojej originálnosti..!Skutočnosť je niekde úplne inde,avšak nenudil som sa!Akcie dostatok,tak ako nabušenej hudby,zvrateného Vinnieho Jonesa a dobrosrdečného"USA hrdinu"Steva Austina.Oddychovka štýlu reality show(pomerne drsná).Silné 2*...niečo na tom snímku je! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Austinovka mi dlouho unikala. Takže jsem se na to vrhl a očekával jsem něco mezi průměrem a solidním nadprůměrem. Tak na hezké 3* minimálně. To se však bohužel nestalo. Nyní stručně rozepíši filmy se Stevem Austinem, aby bylo jasno, že se mi docela líbí, že nejsem proti Austinovi zaujatý. Protože tenhle film dopadl celkem bídně. Takže třeba Pouliřní rváč (2009) - zábavný, tak akorát nadprůměrný film, kde se Austin hodně pral. Takže spokojenost. Dále dcera jako rukojmí (2010) - zde se to místy už táhlo, některé scény dost béčkovité, ale jinač dobrý odschoolový béčkový akčnák, takže mírný, pohodový nadprůměr. Dále Agent bez jména (2010) - opět mírně nadprůměrný film, kde mi vadila kamera, prostředí a strašná až céčkovitost - myšleno po technické stránce. Dále Hangár (2011) - spíš takoá akční komedie s vydařenou technickou stránkou - lepší průměr už. Dále Recoil ... no a to už je lepší nadprůměr - oparvdu dost bitek, přestřelek atd. Film boxérský sen musím co nejdříve shlédnout. Dále Maximum conviction, kde hrál Austin se Seagalem. Právě v tomto slabším průměru to Austin svými hláškami vytáhl. A Package. Zatím nejlepší Austinův film - lepší jak nadprůměr bych to viděl. No, to jsem se rozepsal a ještě jsem ani nezačal pitvat tento snímek. Chtěl jsem jasně ukázat, že tento skvost se jasně liší od předchozích, obstojných filmů, které se dají sledovat i vícekrát. Takže nějak začnu pitvat toto nedobré dílo. Takže celkově příběh je docela zajímavý, dokáže zaujmout, ale nic velkého v tom rozhodně není. Úvod filmu nic extra - vidíme menší souboje věznů na život a na smrt. Po zhruba jedenácté minutě se na scéně objevuje Steve Austin - konečně světlá a dá se i říci nejsvětlejší stránka filmu. Má občas pár dobrých hlášek. A příběh a film se řítí dál. Na ostrov jsou dovezeni vězni i s Austinem, který hraje také vězně. Začíná jakási hra na život a na smrt, nebo li podle názvu: Zabij, nebo budeš zabit. Na ostrově se jeden vězen snaží zlikvidovat druhého. Padnu tu nějaký výbuch a souboj. Mezitím se mi některé smrti nelíbí - to do akčního žánru moc dobře nezapadá. Třeba znásilnění ženy, zmlácení a pak drastické zabití. To se mi nelíbilo teda. V první hodině se Austin moc neprojevuje. Vězni se zde zabíjejí navzájem. Poslední půlhodinovka je už akčnější, výbuchy, Austin se hezky pere proti hlavnímu záporákovi Vinnimu Jonesovi - ten se dost povedl. Ke konci Jones naprosto zečílí a nastane masakr. Jenomže úplný konec kdy záporák mohl Austina zabít a neudělal to mě naprosto dostal. Herecké obsazení krom Austina a Jonese moc nezaujal. Hudba celkem šla. No a to je asi tak vše podstatné. Nuda, jen trapné zabíjení a někdy až nechutné věznů, blbý konec, stupidní příběh. Akční žánr ? Možná ke konci. Takže solidní technická stránka, slušný fight Austin vs Jones a to je asi tak vše dobré. Odporoučím se některým, kteří dali filmu 3* nebo 4*, ale mě to moc nesedlo. Přesto filmu nějaké procenta nasčítám. 36% = ** ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěknej akční filmek se S. Austinem jako klaďsem a s V. Jonesem jako jeho protivníkem. Film má jednoduchý příběh. Multimilionářský televizní magnát chce vydělat hromadu peněz na internetovém pořadu, ve kterém se vězni ze zemí třetího světa navzájem zabíjejí a přežít může jen jeden z nich. Film je plný parádních akčních scén, pěkných efektů a sem tam padne i nějaká ta hláška. Celkově film není kdovíjaký zázrak, ale já jsem se u něj bavil a dávám mu 75% :) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ostrov. Pár lidí, kteří se mají navzájem zabít a jen jeden může přežít. Něco podobného jsem už viděl. Od vynikajícího Battle Royalu, až po nudné Hunger Games. Tento film je naprosté béčko, jenže velmi zábavné bečko, kdy něco kolem 100 minut uteče jako voda. Je pravda ale, že první hodina mě opravdu bavila hodně. Po té hodině však tempo začalo značně upadat a tudíž i můj zájem. Vrcholem byl konec (přesná rána do helikoptéry), který je strašně debilní a řekl bych, že tvůrci nevěděli, jak film ukončit, tak něco narychlo vymysleli. Dalším problém jsou akční scény. Vzhledem k hodně roztřesené kameře nemá divák možnost něco pořádně vidět a tak jsem slyšel jen rány a občas jsem viděl komu ta rána padla. Mám rád drsné filmy, ale tohle bylo někdy až moc! Především scény obsahující násilí na ženách mě donutilo odvrátit hlavu. Steve Austin mě svým výkonem příliš neoslovil. Jeden výraz ve tváři, žádné emoce. To už na mě udělal lepší dojem wrestler John Cena. Nebýt té kamery a debilního konce šel bych možná i na 4*, takhle je to obyčejný průměr, na který se ještě někdy určitě podívám, protože se jedná o dobrou zábavnou akčňárnu! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Škoda. Námět vypadal slibně, a prvních pár desítek minut se povedlo, ale pak to s filmem šlo rychle z kopce. Problém číslo jedna je hlavní kladný hrdina. Mě byl celou dobu neuvěřitelně nesympatický,a z celého srdce jsem si přál, ať už konečně zdechnne. Příběh se mi ze začátku líbil, sice vykrádá (btw výborné) Battle Royale, ale pro béčkový akčňák to stačilo. Akce a bitky pěkný a krásně brutální. Bohužel pak se objeví problém číslo dvě, a to snaha o nějaký morální přesah. Film se zcela evidentně snaží ukázat, že celá ta show je špatná, ale argumentace protistrany je mnohem logičtější, a tak jsem chtě nechtě fandil těm "špatnejm". Konec filmu pak byla vyložená trapnost, která všechno definitvně pohřbila. A když jsem poslouchal ty rádobydojemný projevy, tak jsem měl chuť si propíchnout uši. Scénáristovi dát ruce do svěráku a točit. Takhle zku*vit dobrej film, to se jen tak nevidí. Pokud by se vzdal laciné snahy o morální přesah, a nechal to jako drsný survival thriller, tak by mohla vzniknout parádní béčková jízda. Škoda. /30% a 2*/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama