Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Running Man meets reality show Vyvolený. Kdyby ovšem tato parta supertvrdých hrdlořezů musela strávit 24 hodin s těmi blázny ve vile TV Prima, zalezou všichni zmordění do sauny a vytáhnou z plastické trhaviny nad kotníkem tu červenou pojistku.. Chabé béčko se za vlasy přitaženým rádoby morálním poselstvím, hezkou havárií vrtulníku a nesportovním V.Jonesem, kterému museli rozhodčí za ten ksicht sázet červené už před úvodním hvizdem. Z trojice wrestlerů Cena, Austin, Johnson je posledně jmenovaný tím nejmenším hereckým polenem. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen si myslím, že je to trochu roztahané, ale tohle je film, kde Steve Austin a Vinnie Jones hrají opravdu dobře, tohle jsou prostě role, které jsou pro ně určené. Dá se na ně dívat a není to hloupé. Sice mi chybělo ještě to, aby to bylo malinko explicitnější a v některých scénách drsnější, protože ty mantinely jsou vidět, ale tohle je prostě zajímavý příběh, který bude vždy bavit v jakémkoli provedení. Tedy nejspíš... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky říkala, že reality show jsou šílené. Teď se mi to jen potvrdilo. Násilí plodí jenom nasilí. Pro sledovanost uděláme všechno. Na opuštěném ostrově vysadíme pár vrahounů a budeme sledovat, jak se budou likvidovat na vzájem. Vyhrát může jen jeden. Jenže tahle show se vymkne kontrole. Chvílemi jsem film sledovala s otevřenou pusou. Doufám, že reality show nikdy tuhle hranici nepřekročí. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Celkem trefný název pro tuto naivní akční podívanou. The Condemned nehýří extra zápletkou, nesnaží o nějaké sofistikované odbočky, ale jde přímým směrem plný soubojů, krve a podrazů. Námět tedy není nic světoborného, ale účel akčního nářezu to plní dokonale. Skupinka vězňů vysazená na ostrově, z nichž pouze jeden vyjde jako vítěz. Smrdí to béčkovostí, až praští, avšak u takového filmu se to očekává. Jednoduché, trefné, výplach jak má být. Snad svižnější režie by tomu dala správné „koule“, ale i tak nevezmu-li v potaz naivitu, která snímku podráží nohy, tak vychází vcelku dobrá zábava, která sice nenadchne, ale nenudí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama