Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dokonalý instantní balíček chutného béčka, které by dobře kloubilo náměty z Battle Royale a Undisputed, kdyby to nebylo a) tak okatě korektní (čestný agent FBI, pokroucená minulost hlavního hrdiny, blonďatá přítelkyně), b) full contact souboje tak chaoticky nasnímané a sestříhané, c) neskutečně dlouhé. Jinak totiž Steve Austin má na ex-wrestlera slušné charisma na rozdíl od hezounka Johna The Marine Ceny a Vinnie Jones jako britský zástupce drsňáků boduje na plné čáře. Sympatická jednohubka, která přijde pro nedělní večer po perném týdnu docela vhod. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem neočekával. Respektive jsem očekával nějakou nudu, která bude vyplněná kdejakými vraždami - souboji. K mému překvapení je tenhle film slušně nadupaný s notnou dávkou akce. Na jednu stranu fandíte některým ,,zúčastněným" v boji a na druhou stranu nemáte moc v oblibě členy štábu. Je to třeba jen můj pocit či názor, ale film se vydařil. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušná podívaná. Ani takový ten formát reality-show vůbec nevadí a chvílema moralizování postav přechází i na diváka, který si v tu chvíli uvědomuje, že by se na takovou show raději nedíval. Jinak výběr soupeřů byl velmi dobrý, jen je jakoby dopředu prozrazován děj a to hlavně díky přiblížení k jedné postavě, která hned od začátku dostává dost prostoru, ale jinak film baví a tak to má být. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další drsná WWE záležitost, v které je hromada velmi silných, mohutných a neustále se mlátících chlapů promíchaných s minimem žen, které povinně musí mít prsa trojky a větší a pořádné tělo. Tahle kombinace by se mohla zamlouvat mnoha mužům ne? Taky to tak je. Film čistě pro pánskou zábavu, v kterém se potí krev v bitkách na ostrově a slintá při pohledu na některé dámy(mohlo jich tu být více...) a celé zabalené v podobě variace na Survivor a jiná reality show. Upřímně, kdo by si tohle na netu v realu nepustil? Trochu mě na filmu mrzí, že není tak nadupaný jak mohl a i přes výbuchy a bitky jsou zde prázdnější místa, při kterýchsi divák může v klidu odejít na záchod nebo pro popcorn a o nic nepřijde. Jednorázová akční show, na kterou díky nápadu možná nezapomenete během týdne, ale za měsíc o ní nevíte. Potenciál tu byl, příště lepší tempo a více polonahých žen:). PS: poučení z filmu? Nevěřte ženským:) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Banda psychopatů odsouzených k trestu smrti na jednom ostrově, kde se mají vyvraždit.....člověk by čekal brutalitu jak cyp a ne PG-13 pyčovinu, která postrádá jakoukoliv logiku....a co se konce týče - to opravdu nehodlám komentovat (pro nedočkavce....happy end jak sviňa - shledání s rodinkou se koná.....Nickelback taktéž...omfg). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama