Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Místy záživné a místy zábavné béčko, jehož největším mínusem není ani tak neoriginalita, vypočitatelnost a hromada klišé, jako spíš hromada infantilního moralizování a krajně zhovadilá ruční kamera v akčních scénách. Scénárista bohužel neměl (jako obvykle) koule napsat pořádně šťavnatý morzakor prostý patetického sajrajtu, což mi film chvílemi znechucovalo skoro až k blití, a což v kombinaci se schválně rozskákanou (jako obvykle) ručkou vytváří z potenciálně nadprůměrné oddechovky jen bezpohlavní průměr "v mezích zákona", určený širokému diváckému stádu, a ne jen úzké skupině zvrhle cynických fajnšmekrů. Přesto mě ale několik scén srdečně rozesmálo, nejvíc asi první vyškrtnutý ze seznamu, onen vztekle vyhrožující španělácký zavilec a jeho vtipný dopad z vrtulníku. Hodně nejistá a rozpačitá třetí za Vinnieho. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěknej akční filmek se S. Austinem jako klaďsem a s V. Jonesem jako jeho protivníkem. Film má jednoduchý příběh. Multimilionářský televizní magnát chce vydělat hromadu peněz na internetovém pořadu, ve kterém se vězni ze zemí třetího světa navzájem zabíjejí a přežít může jen jeden z nich. Film je plný parádních akčních scén, pěkných efektů a sem tam padne i nějaká ta hláška. Celkově film není kdovíjaký zázrak, ale já jsem se u něj bavil a dávám mu 75% :) ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

10 ľudí bude bojovať, 9 ľudí zomrie...Veľmi, veľmi ľahko by sa dalo skritizovať Wiperov počin a neustále poukazovať na to, aké je to celé neskutočne naivné a pritiahnuté za vlasy, ale rozhodne treba prinajmenšom uznať, že film ako čistokrvná bezmozgová zábavka funguje veľmi dobre. Mňa osobne nejako výrazne neiritovala ani často spomínaná roztrasená kamera a chaotický strih, či prehnaná dĺžka, ja osobne som si chcel v prvom rade oddýchnuť, možno sa aj trošku pobaviť, ale hlavne si nezaťažiť sivú mozgovú kôru a ak mám pravdu povedať, moje očakávania film splnil takmer dokonale, za čo mu udelím relatívne slušné štyri hviezdičky, samozrejme je to v rámci toho, ako som sa pri sledovaní cítil a bavil, skutočné kvality filmu sú bez debaty niekde úplne inde. - "Čo ste robil v Salvadore?" - "Opaľoval sa." - "Prečo ste zničili tú budovu?" - "Zacláňala mi slnko." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo je to slabý a to hodně. Ze začátku je to sice takový hodně slibující, protože nábor vrahounů vypadá lahůdkově, ale jakmile divák zjistí, kdo že to bude vlastně hlavní postava(a že to netrvá moc dlouho) a jeho hodnej charakter, tak je po prdeli, protože z největšího bouchače ve filmu udělaj mírumilovnýho taťuldu, kerej prostě na a ne zabít, ono ostatně celej výběr herců stojí za hovno, už jen to že se film nevyvaroval opět toho stupidního klišé, kdy se musí mezi vrahama objevit i zabijácký ženský mluví za všechno, to tenhle film děsně sráží. Jedinej kdo se do svý role fakt hodí a kdo si jí i náramě užil je Vinnie Jones, ten je tak krutej až to bolí a ten jeho super anglickej přízvuk z něj dělá ještě většího bijce než na jakýho vypadá vizáží a že jako vypadá i tak hodně krutě, o tom se neni třeba bavit. Bohužel se ale jinak dějově a hlavně co zamrzí i soubojově jedná o dost slabou záležitost, snad jediný co trochu napravý tomuhle filmu reputaci je závěrečnej duel Mezi Jonesem a Austinem, kterej v dobrým tempu pokračuje až do konce, ale to je málo na 100 minut. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama