Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela jsem z tohoto filmu očekával parádní akci, což na první pohled vypadá, no ne? Nakonec po zkouknutí filmu jsem toho názoru, že příběh je blbost, co si budeme povídat, ale rozjezd u tohoto filmu je parádní. Hlavně teda schazování odsouzenců na ostrov v Tichomoří, a to se občas nevydaří tak jak by mělo. Jenže po tom je pár roztržek a nakonec si z toho vydedukuju, že to je docela hnus, a nejen já, ale i řada herců v tomhle filmu a budou se chtít tomu udělat přítrž. Jenže rozjetej vlak nezastavíš, a ani tady se tomu sloganu nikdo nedokáže ubránit. Akce to není špatná, abych pravdu řek. Občas je trošku hektická, ale jinak se na ní docela nechá koukat. Sice je tam řada hluchých scén, ale to se u takovéhoto filmu dá čekat. Takže Zabij, nebo budeš zabit, a když neposlechneš, aspoň si užij poslední chvilky na tropickym ostrově s parťáky psychopaty, kteří přemejšlejí stejně a nevědí, co si o tom všem myslet. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky říkala, že reality show jsou šílené. Teď se mi to jen potvrdilo. Násilí plodí jenom nasilí. Pro sledovanost uděláme všechno. Na opuštěném ostrově vysadíme pár vrahounů a budeme sledovat, jak se budou likvidovat na vzájem. Vyhrát může jen jeden. Jenže tahle show se vymkne kontrole. Chvílemi jsem film sledovala s otevřenou pusou. Doufám, že reality show nikdy tuhle hranici nepřekročí. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Celkem trefný název pro tuto naivní akční podívanou. The Condemned nehýří extra zápletkou, nesnaží o nějaké sofistikované odbočky, ale jde přímým směrem plný soubojů, krve a podrazů. Námět tedy není nic světoborného, ale účel akčního nářezu to plní dokonale. Skupinka vězňů vysazená na ostrově, z nichž pouze jeden vyjde jako vítěz. Smrdí to béčkovostí, až praští, avšak u takového filmu se to očekává. Jednoduché, trefné, výplach jak má být. Snad svižnější režie by tomu dala správné „koule“, ale i tak nevezmu-li v potaz naivitu, která snímku podráží nohy, tak vychází vcelku dobrá zábava, která sice nenadchne, ale nenudí. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

„Tvrdý“ odsudek pokleslé zábavy a zvrhlých choutek diváků, kteří podobné pořady vyhledávají, se sám stává pokleslým v okamžiku, kdy je odhalena pravá totožnost jednoho ze soutěžících a nahlédneme do jeho rodinného zázemí. To jsem opravdu uronil slzu a šel ve své sbírce najít sofistikovanou jedničku Battle Royale, která v kategorii Nedobrovolná vybíjená na pustém ostrově patří k absolutní špičce. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěknej akční filmek se S. Austinem jako klaďsem a s V. Jonesem jako jeho protivníkem. Film má jednoduchý příběh. Multimilionářský televizní magnát chce vydělat hromadu peněz na internetovém pořadu, ve kterém se vězni ze zemí třetího světa navzájem zabíjejí a přežít může jen jeden z nich. Film je plný parádních akčních scén, pěkných efektů a sem tam padne i nějaká ta hláška. Celkově film není kdovíjaký zázrak, ale já jsem se u něj bavil a dávám mu 75% :) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama