Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela jsem z tohoto filmu očekával parádní akci, což na první pohled vypadá, no ne? Nakonec po zkouknutí filmu jsem toho názoru, že příběh je blbost, co si budeme povídat, ale rozjezd u tohoto filmu je parádní. Hlavně teda schazování odsouzenců na ostrov v Tichomoří, a to se občas nevydaří tak jak by mělo. Jenže po tom je pár roztržek a nakonec si z toho vydedukuju, že to je docela hnus, a nejen já, ale i řada herců v tomhle filmu a budou se chtít tomu udělat přítrž. Jenže rozjetej vlak nezastavíš, a ani tady se tomu sloganu nikdo nedokáže ubránit. Akce to není špatná, abych pravdu řek. Občas je trošku hektická, ale jinak se na ní docela nechá koukat. Sice je tam řada hluchých scén, ale to se u takovéhoto filmu dá čekat. Takže Zabij, nebo budeš zabit, a když neposlechneš, aspoň si užij poslední chvilky na tropickym ostrově s parťáky psychopaty, kteří přemejšlejí stejně a nevědí, co si o tom všem myslet. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Desať väzňov bojujúcich v krásnom tropickom prostredí na život a na smrť a to všetko snímané online kamerami, ktoré to v priamom prenose servírujú na internete po celom svete. Stačí mať iba kreditku a zadať číslo účtu. Aj keď ide o béčko a to podotýkam brutálne a surové béčko predsa len je to lákavé.Ono je to v podstate celkom dobrá zábava ak teda pristúpite na fakt, že ide o akčnú jazdu, ktorá ponúka brutálne súboje, exotickú pastvu pre oči a celkom zaujímavý story, ktorý príjemne odsypáva (jednoducho od začiatku je jasné o čom to je a ako to asi aj dopadne). Steve Austin je charizmatický zabijak, ktorého by ste zrejme na pustom ostrove nechceli stretnúť a Vinnie Jones je mu plnohodným súperom. A keďže protiklady sa navzájom priťahujú, je radosť sledovať ako to medzi nimi iskrí. P.S.Niekedy som mal pocit, že je tej brutality v pästných súbojoch až príliš (o chaotickom zostrihaní nehovoriac). ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Austinovka mi dlouho unikala. Takže jsem se na to vrhl a očekával jsem něco mezi průměrem a solidním nadprůměrem. Tak na hezké 3* minimálně. To se však bohužel nestalo. Nyní stručně rozepíši filmy se Stevem Austinem, aby bylo jasno, že se mi docela líbí, že nejsem proti Austinovi zaujatý. Protože tenhle film dopadl celkem bídně. Takže třeba Pouliřní rváč (2009) - zábavný, tak akorát nadprůměrný film, kde se Austin hodně pral. Takže spokojenost. Dále dcera jako rukojmí (2010) - zde se to místy už táhlo, některé scény dost béčkovité, ale jinač dobrý odschoolový béčkový akčnák, takže mírný, pohodový nadprůměr. Dále Agent bez jména (2010) - opět mírně nadprůměrný film, kde mi vadila kamera, prostředí a strašná až céčkovitost - myšleno po technické stránce. Dále Hangár (2011) - spíš takoá akční komedie s vydařenou technickou stránkou - lepší průměr už. Dále Recoil ... no a to už je lepší nadprůměr - oparvdu dost bitek, přestřelek atd. Film boxérský sen musím co nejdříve shlédnout. Dále Maximum conviction, kde hrál Austin se Seagalem. Právě v tomto slabším průměru to Austin svými hláškami vytáhl. A Package. Zatím nejlepší Austinův film - lepší jak nadprůměr bych to viděl. No, to jsem se rozepsal a ještě jsem ani nezačal pitvat tento snímek. Chtěl jsem jasně ukázat, že tento skvost se jasně liší od předchozích, obstojných filmů, které se dají sledovat i vícekrát. Takže nějak začnu pitvat toto nedobré dílo. Takže celkově příběh je docela zajímavý, dokáže zaujmout, ale nic velkého v tom rozhodně není. Úvod filmu nic extra - vidíme menší souboje věznů na život a na smrt. Po zhruba jedenácté minutě se na scéně objevuje Steve Austin - konečně světlá a dá se i říci nejsvětlejší stránka filmu. Má občas pár dobrých hlášek. A příběh a film se řítí dál. Na ostrov jsou dovezeni vězni i s Austinem, který hraje také vězně. Začíná jakási hra na život a na smrt, nebo li podle názvu: Zabij, nebo budeš zabit. Na ostrově se jeden vězen snaží zlikvidovat druhého. Padnu tu nějaký výbuch a souboj. Mezitím se mi některé smrti nelíbí - to do akčního žánru moc dobře nezapadá. Třeba znásilnění ženy, zmlácení a pak drastické zabití. To se mi nelíbilo teda. V první hodině se Austin moc neprojevuje. Vězni se zde zabíjejí navzájem. Poslední půlhodinovka je už akčnější, výbuchy, Austin se hezky pere proti hlavnímu záporákovi Vinnimu Jonesovi - ten se dost povedl. Ke konci Jones naprosto zečílí a nastane masakr. Jenomže úplný konec kdy záporák mohl Austina zabít a neudělal to mě naprosto dostal. Herecké obsazení krom Austina a Jonese moc nezaujal. Hudba celkem šla. No a to je asi tak vše podstatné. Nuda, jen trapné zabíjení a někdy až nechutné věznů, blbý konec, stupidní příběh. Akční žánr ? Možná ke konci. Takže solidní technická stránka, slušný fight Austin vs Jones a to je asi tak vše dobré. Odporoučím se některým, kteří dali filmu 3* nebo 4*, ale mě to moc nesedlo. Přesto filmu nějaké procenta nasčítám. 36% = ** ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ale jo, viděla jsem mnohem horší počiny, Vinnie Jones si slušně zařádil, zbytek osazenstva je vskutku dost matná sebranka, hlavního vazouna jsem viděla ve filmu poprvý, podle jména bych ho tipovala spíš na komika. Nejlepší zápich je na začátku se shazováním šašků z helikoptéry, pak už je to taková variace na arénu smrti s tím rozdílem, že tady jsou jen magoři, kterejm se nedá fandit. Ale čučet se na to dá, aspoň to nenudilo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ostrov. Pár lidí, kteří se mají navzájem zabít a jen jeden může přežít. Něco podobného jsem už viděl. Od vynikajícího Battle Royalu, až po nudné Hunger Games. Tento film je naprosté béčko, jenže velmi zábavné bečko, kdy něco kolem 100 minut uteče jako voda. Je pravda ale, že první hodina mě opravdu bavila hodně. Po té hodině však tempo začalo značně upadat a tudíž i můj zájem. Vrcholem byl konec (přesná rána do helikoptéry), který je strašně debilní a řekl bych, že tvůrci nevěděli, jak film ukončit, tak něco narychlo vymysleli. Dalším problém jsou akční scény. Vzhledem k hodně roztřesené kameře nemá divák možnost něco pořádně vidět a tak jsem slyšel jen rány a občas jsem viděl komu ta rána padla. Mám rád drsné filmy, ale tohle bylo někdy až moc! Především scény obsahující násilí na ženách mě donutilo odvrátit hlavu. Steve Austin mě svým výkonem příliš neoslovil. Jeden výraz ve tváři, žádné emoce. To už na mě udělal lepší dojem wrestler John Cena. Nebýt té kamery a debilního konce šel bych možná i na 4*, takhle je to obyčejný průměr, na který se ještě někdy určitě podívám, protože se jedná o dobrou zábavnou akčňárnu! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)
  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama