Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hoďte mě na ten ostrov a dejte mi tam na lov Klause, Grosse, kompletní komunistickou skvadru,Čuňka, Cyrila Svobodu, Němce i s celou jeho kauzou "katarskej princ" Langera, Kateřinu Žaket a předvedu vám nejkravavější a nejbrutálnější divadlo co kdy spatřily vaše kukadla a ne tenhle nudnej pitomě natočenej čajíček s morálním přesahem, kterej má ve výsledku menší smyl než vytlačený hovno na hajzlu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stoprocentní béčko. To by ani tak nevadilo, kdyby film dokázal zabavit. A to se mu moc nedaří. To, že jsou herci prkenní nevadí, ale režisér je amatér a nezvládá natočit akční scény tak, aby vypadaly dobře. Najde se zde pár výbuchů a nějaká ta bitka tělo na tělo, ale postrádají jakýkoliv šmrnc nebo napětí. Přežít se to dá ale .... ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho nějakou pořádnou řežbu, ale postupem času se to zvrtlo v místy dost nechutnou honičku za přežitím. Ze začátku jsem na to koukal a říkal si, že to přece jen nemusí být tak špatné. To, jak se vybírali zabijáci a potom, jak byli hozeni na ostrov a začal ten krvavý boj. Potom se ale tvůrci začali vyžívat v brutálních scénách a celkově tempo upadlo a bylo ticho až do konce, kde se zase ukázala jiskřička naděje. Celkově bych hodnotil dvěma hvězdami, ale dvojice Steve Austin a Vinnie Jones (ten obzvlášť) mě přemluvila, a nakonec teda za tři. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akčák, který se snaží o myšlenkový přesah. Akce relativně dobře zvládnutá, no, na mě místy zbytečně surová. A místy (asi nechtěně), mírně komické. Austin je tu vcelku sympatický a Vinnie Jones mě vcelku překvapil, co za sadistickou svini si tu střihnul. Jednou stačilo, nápad je působivý, ale nijak zvlášť, aby se k filmu člověk chtěl vracet. 50 % ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Místy záživné a místy zábavné béčko, jehož největším mínusem není ani tak neoriginalita, vypočitatelnost a hromada klišé, jako spíš hromada infantilního moralizování a krajně zhovadilá ruční kamera v akčních scénách. Scénárista bohužel neměl (jako obvykle) koule napsat pořádně šťavnatý morzakor prostý patetického sajrajtu, což mi film chvílemi znechucovalo skoro až k blití, a což v kombinaci se schválně rozskákanou (jako obvykle) ručkou vytváří z potenciálně nadprůměrné oddechovky jen bezpohlavní průměr "v mezích zákona", určený širokému diváckému stádu, a ne jen úzké skupině zvrhle cynických fajnšmekrů. Přesto mě ale několik scén srdečně rozesmálo, nejvíc asi první vyškrtnutý ze seznamu, onen vztekle vyhrožující španělácký zavilec a jeho vtipný dopad z vrtulníku. Hodně nejistá a rozpačitá třetí za Vinnieho. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama