Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Po Wall-E je to najlepší animovaný film. Skvelé pokračovanie skvelých dvoch dielov. Nečakal som, že to môže byť ešte lepšie. Naozaj výborný príbeh. Vtipný, napínavý, dojímavý, skvelý. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh plný humoru, napětí, dojetí i nevtíravého poučení. Animace bez námitek. Kam se hrabou některé hrané filmy se svými upachtěnými scénáři bez kapky nápadu. 90% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Překonaní jedničky? Ve snu by mě to nenapadlo. Hravější, opět skvěle vtipné a milém kabátu. V závěru se nedá ubránit slze...... 10/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najlepší film série. Andy sa chystá na vysokú školu, a tak je priestor navštíviť ďalšiu neodmysliteľnú súčasť detského sveta. Škôlku. Tá je samozrejme plná už dávno zabývaných hračiek, a tak nastáva neodvrátiteľný stret nových a starých, na čele ktorých stojí "batmanovským" zloduch. Dobre zvolená zápletka, veľa nových hračiek a nápadov. Z prostredia škôlky tvorcovia vytrieskali viac než som si dokázal predstaviť. Najviac pobavil asi Španiel Buzz. A na záver pekné rozlúčenie. Animák, ktorý zabodoval aj u mňa, nefanúšika Toy Story sveta. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně pro mne nejlepší ze série... Nikdy jsem moc Toy Story nemusel, ale tento díl byl parádní... Od šampona, přes brambory, po děsivou opici a hororové batole skvělé hračky... Vymazlená grafika, dobrá hudba i dobrý děj, který místy zasahal až do lehce thrilleru až hororu... Líbilo velice a překvapilo... Čekal jsem to daleko horší... :) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

"Do nekonečna a ešte ďalej!" Som veľký, fakt veľký fanúšik jednotky a dvojky, ale pred trojkou som mal strach. Bál som sa, že moje veľké očakávania Toy Story 3 jednoducho splniť nemôže a v najlepšom prípade mu udelím päť hviezdičiek s neistým pocitom v žalúdku (...a len Boh vie, prečo práve v ňom). Po dopozeraní som však mal slzy na krajíčku a smiešnych päť hviezd sa mi zdalo málo. Bolo to niečo neskutočné; úžasne kreatívne, každá jedna postavička (a že ich tam bolo!) vďaka svojskému charakteru nezabudnuteľná, príbeh dojímavý, nostalgický, ale stále vtipný,... Jednoducho nádherná rozlúčka jednej z najlepších trilógii na svete a obrovská srdcovka (každý jeden diel). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Před hlavním filmem byla v kině promítána krátká povídka od Pixaru " Den a Noc ". V jejích závěrečných titulcích jsem letmo zahlédnul jméno Stephen King. Titulky byly rychlé a tak netuším co přesně měl King v tomto příběhu na práci. http://www.csfd.cz/film/130369-den-noc/ A Příběh hraček 3 ? Docela to šlo. Andy odchází na vysokou školu a musí vyřešit problém co udělá se svými hračkami. Buď na půdu nebo do koše a nebo darovat do dětské školky. Otázka zní : Co je přijatelnější.....souhrou náhod se hračky místo na půdu dostanou do koše.... a zde začne jejich příběh. Ve filmu jsou dvě tvrdší scény a při té první se dítě po mé levici rozplakalo. Táta ho odvedl a už se nevrátili. Ještě štěstí že se nevrátil, protože scéna z tavící pecí byla mrazivá i pro mě, dospělou osobu....to by se ten klučina asi nervově zhroutil. Ale naštěstí je to pohádka a ty mají dobré konce. Teda někdy. Ještě musím napsat, že film se sice po 14 : 00 promítal ve 3D, ale já jsem pro své děti vybral tu 2D verzi. Na tento příběh se dá koukat i " obyčejně ". ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Trojka fakt překonala moje očekávání. Neskutečně jsem se bavil, hodně jsem se zasmál, některý části mně dostávali do breku (smích). Těším se na čtyřku, protože trojka je můj oblíbený díl. Nejlepší je, když se to přesune do té školky, tam jsem se nejvíce bavil ! :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojné zakončení trilogie, která započala éru počítačového animovaného filmu. Tentokrát z mnohem dospělejšího pohledu (vzhledem k cílovce, která za těch 15 let povyrostla, pochopitelné), napínavé, vtipné i dojímavé a velmi dobře vypointované. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Tolik nostalgie, tolik emocí - nejlepší díl série a jeden z nejlepších Pixarů. Zprvu jsem se třetího dílu trochu obával, nakonec nelituji. Je to příběh o koloběhu života, je to příběh o tom, že každé dětství jednou skončí. JE to příběh o přátelství. Je to nádherný příběh. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Rozprávka ktorá patrí k tým, na ktorých som vyrástol vo mne vyvolala nostalgiu. Ako pokračovanie niečoho existujúceho v podobnom štýle som sa tomu veľmi potešil a myslím, že to bol správny krok. Avšak nezaujal ma dej, príbeh tohto dielu, nebolo to ono, je síce najdlhší, ale svoje kúzlo to mierne stratilo, koniec to však malo ozaj rozprávkový a bolo to milé. Pre deti to však musí byť stále veľká vec a pre mňa to malo zásadnú vec a to, že mi to vyčarilo úsmev na tvári aj keď to beriem ako jeden z mnohých filmov. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Musím své dřívější hodnocení poupravit. Je to kvalitní, propracované, vtipné, milé, nostalgické a hlavně animované! :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najdramatickejší, najtemnejší a najmenej detský TOY STORY z celej série. Film sa trošku preradil na vážnejšiu tému, čo mu však neškodí, práve naopak. Nepamätám pixarovku, v ktorej by boli niektoré scény podané až takmer tragicky. Popri tom všetkom je to však stará dobrá rodinná zábava, ktorá fantáziou a gagmy srší ako gejzír. Dokonalá a ohromujúca, a na konci samozrejme extrémne dojímavá. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě byla těžká nostalgie. Možná, že nejlepší ze všech tří dílů. Co k tomu říct víc? Snad jen: "Mám v botě chřestýše." :-)) ()

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

Špičkový animovaný film s propracovaným příběhem, dokonalými akčními sekvencemi a skvělým záporákem. Pro mě z pohledu dospělého jednoznačně nejlepší „Toy Story“ a asi i jeden z dejme tomu pěti nejpovedenějších animáků vůbec. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Ach ten Pixar... Jak já jsem jim vděčný, že nepřistupujou na styl ostatních studií, kde jednoduché, rychlé a prvoplánové hraje prim, ale jedou si svou první, seriózní, ligu. Toy Story je prostě zase o míli před svou konkurencí a pokud opominu bez debat dechberoucí grafickou stránku, způsobuje to zase hlavně příběh. Tady je Pixar díky představivosti a kreativitě svých zaměstnanců nepřekonatelný a v Toy Story 3 si divák užije skvělou jízdu, která je však zakotvena v pevném (a dobrém) příběhu. I pokud chceme hovořit o 3D - nemá Pixar potřebu diváka prvoplánově udivovat, ale spíše ho vtáhnout plasticitou interiérů a hloubkou jednotlivých scén... Samozřejmostí jsou i standartní pop-kulturní odkazy, vtipy pro dospělejší část publika a hra na city. Sečteno podtrženo - Toy Story je opět přírustek do extra třídy animáků (kterou stejné tvoří převážně jen Pixarovky), který zabaví zatraceně parádně. To infinity, and beyond! ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama