Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Možná hodnotím až moc dobře, ale před chvílí jsem viděla film Honey 2 a oproti tomu je tento film hoden Oscara, Ale teď vážně. Choreografie trochu upadá ve srovnání s prvním dílem, kde byl v rozporu balet s hiphopem. Tady jen vzali baleťáky (a jednoho osvětlovače), oblíkli je do padajících tepláků a volných triček a nutili je kroutit se dokola. Každopádně hlavní postava je velmi sympatická, přestože tanečnici mohli vybrat lepší. Hudba není můj šálek čaje, ale hold se asi nedočkám filmu, kde budou tancovat Hip Hop na hitovky z 70's, nebo 80's, co? :D 2* ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Sestříhat z toho jen taneční sekvence a vydat to jako alternativní film k tomu normálnímu, tak by to bylo nejlepší, protože o nic jiného opravdu nejde. Nicméně, tancování se mi v tom líbilo, fnální vystoupení ve vodě bylo efektní a zapůsobilo, jen mi přišlo divné, že Andieina taneční crew tak nějak nic netrénovala, nic nepředvedla a pak najednou tohle, ale je to film tak co. Když to tak vezmu, za podívání rozhodně stojí úplný začátek a konec, to uprostřed je jen cool přislazený film, s herci kteří vypadají průměrně, Chaning Tatum proti nim překypuje charismatem. Tím se dostávám k prvnímu Lets Dance, ten nebyl žádný vrchol filmového umění, ale měl uvěřielnější děj, schopnější herce a lepší hudbu. Finální taneční scény mi přijdou u obou filmů stejné. (3/10) Lets Dance 8/10:) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nedalo. Mami pomoc. Uff...Ten film je příšerný, ale fakt jsem čekal hodně, ale tohle ne. Briana Evigan v tílku, sexy, ok, Channing Tatum hrál chvíli, ok, pak byl jejím partnerem Robert Hoffman, to si snad dělali prdel. a pak ten kudrnatej idiot, co mě tak neskonale iritoval ve trojce.On hrál tady zase a zase tančil!!! Za ten "duchaplný" výraz v obličeji bych ho uškrtil a lámal v kole. Proč, za co mě trestáš a bičuješ, Ježíši Nazaretský? Maminko, ty to vidíš. Taneční kreace, že bych je odtančil i já a ještě bych byl lepší. Interiéry tam zůstaly a byly použity z jedničky. O ději se rozepisovat nemíním. Byl abnormálně dementní, ale fakt neskutečně. Jako hrát tam Matěj z Ulice, tak to vyjde nastejno. Chudák Briana Evigan byla to jediné, na co se dalo koukat. Měl jsem to na BluRay, které skončilo v koši. Nemíním se na takovou mega ultra píčovinu dívat někdy v budoucnu. Mně z toho fakt praskne péro. Ještě jeden takový film a mám kolibříky v koulích. To jako ten film neviděli, než ho pustili k lidem? Ale zabít diváky, to se jim povedlo náramně. Tedy mě...Nebudu hodnotit Evigan, ale film, a ten nestál za nic. 40% ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

nemůžu dát plný počet, protože ač miluju tanec, tak tady mi scházelo trošku té klasiky. Street dance je fajn, ale klasika je základ a bylo by dobré na to nezapomínat :). Na druhou stranu, nemůžu to ani úplně odepsat, protože bych ještě víc zkazila průměr a to já tanečním filmům nedělám :-). Komentář děje vynechám, protože o tom taneční filmy nejsou ... ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, jiná holka de na školu a potká super kluka, s tim začne tančit a ukáže všem, že oni jsou divní a ona je super a pak jsou všichni super. Hip hop není hudba. Let's dance pouhá slátaninka s pěknym zadkem hlavní hrdinky a nehorázně toporným Hoffmanem (na charisma Channing Tatum prostě NEMÁ). Klasický film, na který se moje spolužačka těší rok dopředu a pak nadšeně vyvolává jak je dokonalej a chce po mně sehnat plakát. Plakát bych spálil. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama