Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

jefff 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film všech dob!!! Néé, to si samozřejmě dělám srandu:-) o nic jiného taky u Tromy nejde, zvlášť pod režijí otce oblíbené společnosti Lloyda Kaufmana. Poultrygeist je jeden z TOP troma movies, po Terror firmeru jsem nečekal, že vyprodukují ještě něco úchylnějšího, do této doby jsem netušil, že něco jako Poultrygeist někdo může natočit. Absurdita snímku je tak dokonalá, že to ani není možné... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Miluju absurdní humor, ale nesnáším fekální humor. U Troma snímků se oba dva neustále střídají, prolínají a tady právě obzvlášť - a pak to nějak hodnotit... Tady to už fakt neznalo mezí a tak Poultrygeist přímo překypuje totálně absurdními úchylnými nápady, z nichž u některých jsem se smál nahlas a u jiných jsem cítil jen strašnou trapnost. A jak už jsem psal, jak to pak mám hodnotit, když kvůli něčemu mi ten film přijde skvělý a kvůli něčemu bych ho nejradši poslal do odpadu, takže zvolím kompromis a dám 3*. Stejně ale oceňuji, jak kreativně se tu Kaufman vyřádil s gore, protože to, co všechno tady je, by jen tak někoho nenapadlo... Dokonce to ani není tak samoúčelné, jak se zpočátku zdá, ryje se zde snad do všeho možného, ať už jsou to vegani, KFC, Arabové či hromada dalšího. Každopádně Toxický mstitel a hlavně Atomové gymnázium se mi líbilo víc, protože ono méně je někdy více. A taky je nutné říct, že to je jen pro silné žaludky. 3* ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Něco na zbůsob Braindead. Teda čekal jsem něco lepšího než Toxickýho Mstitele, ale tohle je teda o hodně slabší, jak říkam, neco jako Braindead. Průběh filmu nuda, jako pár scén hodně vtipných, hlavně ty gore a samý porno, ale to zpívání? To tam být nemuselo si myslím, posledních 20 minut masakr, proto 3+ no ale na Toxieho to nemá, fakt že ne. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Podle zdejší galerie jsem se těšil hlavně na útok přerostlých zmutovaných kuřat. Žel bohu, tito opeřenci v nepřesvědčivých maskách se na scénu dostanou až po hodině utrpení, které zahrnuje muzikálová čísla s nulovou choreografií a otřesným zpěvem. Jistěže je to záměr, ale na rozdíl od zpívánek v Chilleramě, kterou jsem viděl tentýž den a ve které jsou naschvál zfušované postsynchrony, mi tady ty tanečky a zpěvy prostě nepřišly zábavné. On je taky rozdíl, když točíte poctu béčku, přičemž je na vaší práci vidět zručnost a nadhled, a když točíte béčko, protože byste jistojistě nic lepšího vytvořit nedokázali. První hodinu tak musíme přetrpět již zmiňované hudební vložky, ale také fekální humor, který se filmem táhne jako červená nit. Říkám fekální, protože myslím fekální a ne třeba dementní. S dementním humorem se to má totiž tak, že když se dobře použije (takže autoři často vůbec nemusejí být dementi), může se z něj stát humor legrační. Tomu se ovšem Poultrygeist umně vyhýbá a naopak nám servíruje scény jako například tu, ve které máme tu smůlu přihlížet tomu, jak se chlapík ne nepodobný Gabeu Newellovi doslova vysere z podoby. Z téhle Tromy, s níž dosud nemám žádné zkušenosti, jsem byl tak dokonale znechucený, že mi bylo zle i ze vší té rajčatové a okurkové šťávy, která tu na hektolitry cáká po zdech, po podlaze, ale ze všeho nejraději lidem do obličeje. Ani drůbež v gumových oblecích to nakonec nezachrání (i když mírné zlepšení je patrné, ale zábava to i tak není), protože scénář je opravdu stupidní. Vážně nepochopím, proč bylo k jeho realizaci potřeba tří lidí, když i Avatara, což je asi jediný film, který má horší scénář než tohle, napsal Cameron sám. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ide o extrémne amatérsky splater, miesta tak trápny, že má človek priam dojem, že nič trápnejšie doposiaľ ani nevidel. Lenže! V rámci subžánru je to proste akceptovateľné a takto nejak to má vyzerať. Neberie sa to ani na stotinu vážne, potoky krvi tečú, občas aj to gore veru nevyzerá zle, masky sú občas skôr na smiech, pričom štýl humoru sadne najmä tým, ktorí holdujú či dokážu aspoň tolerovať ten menej sofistikovaný, ba priam trápny. Dám tri. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno