Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne. Ani hranice lidského vkusu mi nezabrání, abych Poultrygeistu dal plné a zasloužené hodnocení. Osobně jsem si myslel, že z pekelných filmových pásek od společnosti TROMA už na mě nic úchylnějšího (ve spojitosti s Tromou = geniálnějšího) než Toxie IV vybafnout nemůže. Ó, jak jsem byl naivní. Prozatím poslední tromárna mi dala vše, co jsem si kdy od sebranky okolo Lloyda Kaufmana mohl přát - a to v maximální možné porci.1. Nejnechutnější splatter všech dob (a to se vší úctou k prvotinám Petera Jacksona či předešlým troma snímkům), kde různobarevné tekutiny (převládající barvy jsou samozřejmě hnědá, červená a zelená) stříkají po všem a po všech. 2. mnoho párů obnažených ženských ňader. 3. Epesní muzikálová čísla se skvělými texty (narozdíl od slashera jsem si tyto scény užíval). A tak bych mohl pokračovat donekonečna. Najdeme zde i mnoho popkulturních narážek a samozřejmě nesmí chybět ani kultovní a po milionté použitý záběr na vzduchem letící a následně vybuchující auto. A bonbónkem na závěr pro české fandy je Arbieho nacionalistický proslov, kde je zmíněna i naše Česká republika (ihned za Kanadou, Francií a před Mongolskem). Takže suma sumárum - nářezovka, které drtivé většině populace pocuchá zažívací trakt, ale pro těch pár "vyvolených" se bude jednat o nezapomenutelný filmový zážitek. COCK-A-DOODLE-DOOM!!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Něco na zbůsob Braindead. Teda čekal jsem něco lepšího než Toxickýho Mstitele, ale tohle je teda o hodně slabší, jak říkam, neco jako Braindead. Průběh filmu nuda, jako pár scén hodně vtipných, hlavně ty gore a samý porno, ale to zpívání? To tam být nemuselo si myslím, posledních 20 minut masakr, proto 3+ no ale na Toxieho to nemá, fakt že ne. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zvrácená, brutální, nechutná, ultra fekální ... no prostě Troma záležitost, se vším všudy. Nečekaně jsem se i párkrát dobře zasmál (halušková sex scéna na pokladně) a dobré jsou i některé ty muzikálové vsuvky - scéna v posteli, kde jsou všechny holky nahoře bez, byla hodně fajn " ... určitě mi chybí lízání prdelí ..." A ty dvě buchty, vůbec nebyly špatný. Top Gore scéna - useknutá ruka a noha - s touhle hraju fotbal !! Dobrá šílenost, kterou jsem si dost užil a první polovina měla slušný nájezd, na plný počet. (1006. hodnocení) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na cintoríne bol parádne schopný aj z gore omáčkou.Ja som sa bavil a vy nie?Može byť,že nie takýto fekálny humor veľa ľudí neocení aj ja som taký ale tu bol docela svieži a má v sebe najmenej trápnosti ako som u Tromi zvyknutý.Trápnosť tento krát prehrala 6:3 nad dobrým vtipom hurá!!!!!!Film disponuje parádnymi zábavnými dialógmi a to by som ani nečakal.Aj gore efekty boli niektoré veľmi vydarené.Bolo tu aj viacero vynikajúcich nápadov a to som strašne prekvapený. Príbeh je totálne jeblí a v tom je úžasný. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdičky ne proto, že bych se cítil znechucený, ale proto, že tenhle film tak nějak nemá šťávu, pokud ovšem nepočítám těch několik scén s procitnutím mrtvých kuřat a následným brutusem. Ke konci už mi film přišel zdlouhavý a těm zmutovaným nebožákům jsem přál, ať místo opětovného znovuvstávání raději dojdou pokoje. (587.) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama