Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Superhrdinské Scary Movie, ne tak dobré, ale stejně se párkrát zasmějete, přestože herci (resp. scénář) často až moc tlačí na pilu a spousta těch vtípků vyzní do ztracena, ale to už tak u těchto parodií bývá... Zuckerův rukopis z toho je však cítit (a nejen díky přítomnosti Nielsena), takže jakous takous kvalitu si Vážka drží. A to jsem si myslel, že mě prdící vtípky už nedokážou rozesmát, ale tady, při krutě romantickém rozhovoru mezi Rickem (Vážkou) a jeho milou, mě to vážně dostalo: "Pro pláčeš?" "Já nepláču, mě jen pálej oči." "Díky, že jste sem tak vniknul, stejně jsme chtěli otevřít okno, máme tu nějak dusno." :-)) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, moje hodnocení je asi dost ovlivněné tím, že jako poslední parodii před tímto filmem jsem viděl ptákovinu Meet the Spartans. Oproti tomuto filmu je tento mnohem více vtipný, lépe jsou zde parodovány původní filmy, nezachází se tu tolik do kanálního humoru, i když tomu prdění jsme se ani tady nevyhnuli, no a prostě to mnohem více připomíná takové ty celkem populární filmy alá Žhavé výstřely, a ty já celkem můžu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zdrhnul z práce a vůbec toho nelituju. Krom vtipu dávkovaného v předvánočních prémiích moje eventuální výčitky svědomí poslala k ledu deštivá scéna v zapadlé ulici, při které se celý můj svět smrsknul na bradavky Sáry Paxton. Vašich 49% si namažte na chleba a udavte se jimi, vy kakabusové zatrolení, škarohlídi darebáčtí, vy přetrhdíla přemoudřelá, holoto jedna zakaboněná! (Filmfest Hurghada 2012, 61/67) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, je to lepší než všechny ty Scary Movie a podobně, ale to neznamená, že to stojí za moc. Spíš bych řek jednookej s šedym zákalem mezi slepejma. Vtípky vesměs z éry němýho filmu a nebo záchodovýho ražení. To, že tam toho prdění a krkání neni tolik, zvyšuje v mých očích kredit celýho filmu. Ale jen na 10%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film nebol premietaný pre filmových kritikov. (ladko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama