Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Crazer 

všechny recenze uživatele

No .. byly tu vysmáté scény, kdy mi minerální voda vstoupila do nosních kanálků a já začal smíchy prskat kolem sebe, ale některé scény jsou prostě zbytečné viz. nemocniční prostředí. Nevim co to bylo za schýzu s Tomem Cruisem, ale tohle jsem viděl poprvý, parodii na youtube :D :D .. čekal jsem přesně něco takového, ale už mi připadá, že se s Leslie Nielsenem se přestávám bavit. Jinak dobře povedená parodie na X-mena :))) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další z parodií, která si tentokrát utahuje ze superhrdinských filmů. Tentokrát se však nejedná o odpad jako v případě "Epic movie" nebo "Disaster movie" ale o povedenou komedii, která je sice občas trapná ale má v sobě spoustu podařených vtipných kousků a víceméně se zde nenajde jediný fékální vtípek, které jsou v dnešních komediích tak populární. Film nejvíce kopíruje Spidermanovo dobrodružství a do toho vkládá další superhrdinské kousky jako je Batman, Fantastická čtyřka nebo X-Men. Nejedná se však jen o přehlídku vtipných scének vykradených z jiných filmů ale překvapivě se zde najde i o pokus o příběh, který sice nepřináší nic nového ale je alespoň trochu zajímavý. Co se týká herců tak i zde byl výběr povedený a žádný z herců nesklouzává k trapnosti a především Leslie Nielsen opět válí a i po tolika letech dokáže rozesmát. I když snímek nedosahuje kvalit legend jako "Žhavé výstřely" nebo "Bláznivé střely" v dnešní záplavě rádobyvtipných parodií se jedná o nejlepší kousek. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podobných paródií na takmer čokoľvek už tu bolo kopec a tento film medzi nimi rozhodne nevyčnieva. Priemerná paródia, ktorá si robí srandu najmä zo Spider-mana a čiastočne z X-Mena. Film aj tak ponúkne veľké množstvo tých najviac priblblých a miestami aj celkom srandovných situácií, ktoré určite niekoho pobavia. Výborným ťahom je hlavne obsadenie ako vždy skvelého Leslieho Nielsena, ktorý tu predvádza svoje komediálne umenia v plnej paráde. Dobre som sa na ňom bavil po celú dobu trvania filmu. Keď je na scéne on, nestráca tempo a spád. Keď si odmyslím niekoľko dosť prisprostlých vtípkov, je to naozaj pozerateľné. Účasť viacerých známych hercov v epizódnych rolách som privítal. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážená parodie, ty věčné údivné pohledy hlavní postavy mě dokonale iritovaly. Ten kluk se divil snad všemu a pořád. Humorné situace se s pravidelností střídají s těmi hodně trapnými. Velmi mě pobavil Jeffrey Tambor v roli lékaře, kterak pečlivě vysvětluje Rickovi, že musí dědečka ušetřit špatných zpráv a pak na Leslie Nielsena sám vysype jednu hrůzu za druhou. Takových povedených situací není mnoho a po většinu času spíše sledujeme laciný fekální humor. Série Scary Movie je určitě povedenější. 40% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Představitel hlavní role Drake Bell složil a natočil skladbu „Superhero! Song“, kterou můžeme slyšet při titulcích. (Olík)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama