Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

nebudu se řídit podle někoho, kdo je součástí bývalého fašistického národa

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

2goodnic: jak je podla teba urazanie a netolerovanie nazor: ,,je to úchylný a trápny film. Páči sa len ľuďom ktorí majú tieto úchylnosti radi. A ja medzi nich nepatrim,, tak sa s tebou nemam o com bavit. Sledoval som niekolko diskusii kde si prispieval a myslim ze vsetci uz zistili ake mas este hlupe nazory takze dospej :)

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

zase urážíš a nedokážeš tolerovat ostatní (což je např. podle naší učitelky občanky velká chyba). btw: je to hanča

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

ja nikomu neberem keď sa mu páči. Ale toto má s paródiou spoločné len úplné minimum. A ja mám rád paródie, lenže DisMov je úchylný a trápny film. Páči sa len ľuďom ktorí majú tieto úchylnosti radi. Mne sa páčila len ta posledná pesnićka a keď zhebla Anča Motaňa.

JohnRambo

JohnRambo (hodnocení, recenze)

prívlastok hezkej sa dá použiť napríklad na Mesto anjelov alebo Jack frost ale na Disaster movie ešte nevymysleli prídavné meno ktoré by opísalo aky to je ,,film,,

Drašny14

Drašny14 (hodnocení, recenze)

ten film byl na pul dobrej na pul blbej byla ale byla i nuda to misim rict davam 3* takze na pul dobrej na pul blbej.

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

Nejlepší bylo, když tvůrci byly ještě spermie a plavali tatovy v pytlu

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

a ty sis uz konecne mohl pustit date movie ... jo, presne takovy byly i moje pocity.

Proroček

Proroček (hodnocení, recenze)

Tak tohle jsem opravdu nebyl schopen shlédnout celé .. ani na 10 pokusů :-)

Shredder

Shredder (hodnocení, recenze)

Najhoršia paródia akú som kedy videl. Dopozerať tento film dokonca bolo pre mňa utrpenie. A pri scéne s umierajúcou Hannou Montanou som myslel, že sa obesím. Absolútne trápne, nudné a celý film pôsobí, akoby ho natočili základoškoláci za 5 korún.

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

jak už jsem někde na čsfd zmínil, tohle je party movie, takže nejlíp se na to kouknout s kámošema. film je samozřejmě z kritikova hlediska naprostý odpad, takže se líbí jen určité skupině lidí. zřejmě to bude tím, že jsem vyrůstal na vesnici, kde je nejvtipnější situace, když jeden prdí s podpažím a druhý mlátí třetího. nikdy jsem se neúčastnil a nikdy jsem neviděl na někoho spadnout krávu (v realitě). mě se na tom filmu líbí hlavně to, že tam sou parodovaný filmy, který sem viděl.

Kracken

Kracken (hodnocení, recenze)

C.C.Baxter: Je to výbornej film, takovejch ať je víc, miluju to, úžasná sranda, prostě super zábava :P

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

goodnic: Já se bojím. Co ty lidi jako Cival, Renton nebo Isherwood? Proč myslíš, že dávají odpady? Nerozumí tomu, nechápají kvalitu Disaster movie nebo jsou to jenom staří nasraní páprdové, co se neumí pořádně bavit? Zajímal by mě tvůj názor...

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

goodnic: Hm, já to ještě neviděl. Stojí to za to? :P

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

i když je to za poslední dobu nejslabší parodie, smál jsem se hodně

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama