Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (689)

Gore 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem i několik horších snímků. Věděl jsem do čeho jdu, tak se tu nebudu vyjevovat nebo podivovat. Nejhorší na tom filmu není to, co se děje na plátně, ale dialogy, jestli se to dá vůbec nazvat dialogami. Dialogy jsou snad příšernější než ve Speed Raceru, a to je co říct. Herecké výkony byli rovněž příšerné, ale scénky poskládané za sebou bez děje zas nebyli tak úplně hrozné (některé). Občas jsem se přistihnul, že jsem byl zvědavej na jakej film vytáhnou v další scéně odkaz (parodií se to nedá nazývat), ale to je tak jediný, ale na druhou stranu nebylo tak tolik nechutností jak v jiných filmech až na krkající Amy Winehouse, to protahovali až to bylo neúnosný. Ale zas hudební čísla ta byla pohříchu dobrá a dokonce vtipná. A je poměrně smutný, že polovina lidí, co ten film hodnotí se přiznává, že ho neviděli vůbec nebo viděli 10 minut z něho, tak nechápu proč ho hodnotí (z logiky věci). ()

Simgal odpad!

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuju přečíst si recenzi na tento počin na www.gorilla.cz. Je tam vše co o Disaster movie potřebujete vědět a navíc podané velice vtipnou formou. ()

MraMor 

všechny recenze uživatele

Bola to kravina, čo sa spôsobu podania týka, ale aspoň 75% filmov ktoré tento nevydarený kúsok parodoval som videl a podľa mojho názoru sem tam nebolo až take zlé. Isto ma vie podobná paródia pobaviť určite viac, ako romanticko-komedialny kúsok zo študenského prostredia. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Upřímně věřím, že existuje skupina diváků, která se u tohoto filmu dokáže výborně pobavit. Já mezi ně nepatřím. Důvod, proč tomu nedám odpad je, že místy mě bavilo sledovat výstřih obdařených slečen a Chipmunkové mě taky zaujali. Rozhodně je však smutné sledovat to, čemu se dnes říká parodie. ()

phaloc odpad!

všechny recenze uživatele

Warning! - naturalisticky komentar! Cumet do hajzla plneho sraciek je oproti tomuto hovnami ovesanemu grcu ako cumet na dvanastoskarovyumeleckysuperhodnotny velkofilm, a zaverecne fucking splachnutie by bolo oproti zaverecnemu fucking songu ako koncert Guns N' Roses po dvadsiatich piatich rokoch. Pomoooooooc!!! ()

Mr.Mick odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako toto tu mohol niekto dovoliť natočiť, a dokonca to dať do kín, videl som to už asi pred rokom ale ešte teraz som z toho otrasený. Každý kto sa podieľal na tom filme by mal dostať elektrické kreslo! ()

Tigran odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohoto pokusu o parodii zřejmě trpí vážnou psychickou poruchou. Stejně jako někteří zdejší uživatelé, kteří tenhle humus hodnotí více jak dvěmi hvězdičkami. Ovšem pokud jim je méně než patnáct let, tak budiž, snad z toho vyrostou. Ale teď k samotnému... braku. Megabraku. Ultramegabraku: Už začátek je příšerný. Nulová výprava a hned na úvod naprosto geniální a odzbrojující vtip, který spočívá v tom, že sebou borec flákne do obřího exkrementu. Teď mě ovšem napadá, že tahle scéna může mít hlubší význam, protože jsem se během sledování tohoto ultramegabraku na n-tou cítil stejně jako ten chlapík válející se v obřím hov*ě. A z toho, co se dělo dál, se mi dělalo fyzicky nevolno. Naprosto stupidní, nevtipné, trapné dialogy a naprosto nulové herecké výkony. O stupidnosti scénáře ani nemluvím. Komu hergot připadá vtipný, když si "Amy Winehouse" hlasitě a dlouze grkne!? Opakovaně! Nebo Iron man, na kterého spadne kráva. Nebo Hulk, kterýmu odlítnou kalhoty... a pak ho porazí kráva. Liliputský Indiana Jones. Hahaha :-/ Těhotná ženská dělá breakdance a točí se na břiše, při bitce stříká mlíko a strká nohu svého nenarozeného dítěte soupeřce do pusy. Opravdu úžasné. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Parodie mám velmi ráda, ale upřímně řečeno, tohle byla naprostá sračka. Jediné co mě pobavilo, byla věta, kterou pronesl jeden z Chypmunků, když chlapa hlodal do koulí- "Chypmunkové mají rádi oříšky" Jinak nuda. ()

rotel odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem komu sú určené takéto filmy. Nie som si istý či vôbec vedia fanúšikovia ktoré filmy sú parodované. ()

Stanley619 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ta naprosto největší sračka, ze všech těch idiotských pseudoparodií. Vždycky jsem nějak sesmolil aspoň jednu hvězdu, ale u tohohle to opravdu nešlo. 5% ()

ashtangi odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není ani možný, že někdo tohle může natočit a ještě že v tom někdo chce hrát. Já bych se na jejich místě zahrabal hluboko pod zem. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Jednou a dost :o) Více krát vážně ne .... dokonce bych se chtěl seznámit s těmi co se na to dodívali až do konce :) Odpad to sice j eale existují i hrůzostrašnější filmy než je tohle :) i když o deset minut delší asi bych tomu dal jinačí hodnocení taky :) nedej bože že by to natáhli do 110 minut a dále. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama