Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

JuRoot odpad!

všechny recenze uživatele

Pri takýchto filmoch musí byť niekto pekne naštvaný, že sa vôbec namáhal dostať sa k nemu... Nie. Celé zle. ()

Soar odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol asi jediný film, pri ktorom som fakt ľutoval, že som ho videl v kine a musel som si ho zaplatiť. ()

mahu22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nedá považovat za parodii nebo už vůbec ne komedii.Je to ubohá sračka,která nebyla skoro o ničem.Nedalo se na to dívat.Vydržel jsem do konce,ale od televizní obrazovky jsem odcházel znuděn a né pobaven ! ()

Caesarion odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně začne to trapností a pak se ta trapnost prohlubuje až do mrdky-to celé trvá tak 5min. No a pak se děje chvili hovno jak barák. Co následuje? Zase trapnost to mrdka. Co zjistíte? Že čím déle se dívate na ten koloběh tak si pak akorát připadáte víc jak debil. No a pak to rychle vypnete a jdete spát. ()

mistrpropr odpad!

všechny recenze uživatele

3 věci. pan vít olmer točí oproti tomuto filmový opusy, končim s parodiema a kdo dovolil udělat themakerovi tady na čsfd účet aby mohl dávat * takovejm nepopsatelnejm sračkám fakt nechápu... ()

Traktorista 

všechny recenze uživatele

Narvat přestárlé a vyhaslé hvězdy jako tahák není špatný nápad - ale to neplatí pro tenhle galimatyáš plnej stupidních narážek a nevtipných fórků. Upoutávka vypadala celkem dobře ( v mezích ) ale ten film? Kim je sice sexy, Carmen, no od ní se prostě nic víc neočekává, ale to nedokáže při takhle stupidním scénáři vytáhnout tuhle spatlaninu ani na jednu hvězdu. ()

sewik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je móóóc špatně! Od kolébky mě vychovával bělovlasý poručík Frank Drebin, a teď se mám zasmát téhle nevkusné umaštěné travesti show? Nevzpomenu si na jedinou věc , u který by moje koutky změnily polohu z WTF na ,, no budiž,,! Některý filmy se musej zkouknout dvakrát aby se vám dostaly pod kůži ale vidět toto znova? Na to nemám odvahu. Bylo to horší než kolonoskopie ostnatým drátem. ()

kirmalee 

všechny recenze uživatele

Hulk co vypadá jako Zac Efron, umírající Hanka Monterka, která dělá sama na sebe reklamu, po tom, co jí srazí meteorit+hlášky, u kterých by byl hřích se zasmát? Ne ne ne ne ne!! Parodie mám ráda, ale tohle bylo moc. ()

vom2 odpad!

všechny recenze uživatele

Celé jsem to zhlédnul, ale nevím co dodat, tyhle parodie na filmy, se málo kdy povedou, tahle se nepovedla vůbec ()

simo.n odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, je iba málo filmov, ktoré som nedokázal dopozerať do konca, ale väčšinou to bolo okolo polky filmu. Takže toto bol novy rekord: vzdal som to už po nejakých 12 minutách ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama